Wróć   TheSims.PL - Forum > inseparable
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy inseparable i Doncellita
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 23
  1. inseparable
    08.04.2012 23:10
    inseparable
    hmm, może zaraz? dzisiaj chodzę cała podjarana, bo 1 raz w historii mojego grania w TS3 urodziły mi się wieloraczki różnych płci (SPOJLER - 2 dziewczynki+chłopiec), więc jestem mega szczęśliwa w sumie cały czas się tym jarałam, więc za dużo nie pograłam : ( czyli wychodzi na to że dodam jutro, jak porobię dzieciakom zdjęcia
  2. Doncellita
    08.04.2012 22:34
    Doncellita
    Eej to nie jest zly pomysl ;D moze cos uda mi sie.zdzialac ;D hehe spoko, sama czasami zapominam ich imion. A ty kiedy cos dodasz ? bo nie moge sie doczekac.
  3. inseparable
    08.04.2012 16:20
    inseparable
    dawaj! a nie możesz ich jakoś ''odbudować''? tzn. stworzyć od początku i potem tylko kodami grupy wiekowe pozmieniać czy coś. w sensie stworzyłabyś tych simów z całą gromadką dzieciaków, Ariel i Jace'a jako nastolatków, tego 2 chłopca jako dziecko normalnie + 3 tych najmłodszych ; ) potem byś tylko A i J urodziny wyprawiła, a tymi najmłodszymi to kodem, albo na torcie po prostu wcześniej bliźniaków od tamtego 3. sorki, ale nie pamiętam ich imion xd
  4. Doncellita
    08.04.2012 13:15
    Doncellita
    Dobry pomysł xD może uda mi się odzyskać zapis. Racjaa, Evyee jest w tym dobra . W sumie jakby mi się nie udało to bym uśmierciła aż 6 Nie wiem czy dalej dodawać losy moich simów.
  5. inseparable
    08.04.2012 11:36
    inseparable
    oo, nie rób tego! chociaż w sumie sami chłopcy tam zostali, więc może jakoś przeboleję xd Eyvee jest mistrzem w masowym uśmiercaniu simów może okaże się, że Ariel była na wczasach, gdy spłonął im dom ;d
  6. Doncellita
    08.04.2012 11:05
    Doncellita
    ooo To czekam aż coś dodasz. A mi padł zapis..Mam tylko Ariel bez drzewa genealogicznego ;< . tzn wiesz mam jeszcze jakieś stare zdjęcia więc coś tam dodam .
  7. inseparable
    07.04.2012 10:11
    inseparable
    noo : ( sama bym coś dodała, ale na razie tworzę historię więc nie chcę dać kilku zdj bezsensownych, więc czekam, czekam xd akurat teraz czekam aż simka mi w ciąże zajdzie xd
  8. Doncellita
    06.04.2012 09:21
    Doncellita
    Podejrzewam, że u mnie też tak będzie ;D

Też znam dużo angielskich imion. Głównie to wymyślam jakieś ;D
    Ale się cicho na forum zrobiło..
  9. inseparable
    05.04.2012 21:14
    inseparable
    też tak kiedyś rozmnażałam simów. ale potem jak chciałam nimi dalej żyć, to zazwyczaj się skupiałam na 1, a o reszcie zapominałam xd

a wgl skąd bierzesz pomysły na imiona? tzn. seriale, książki? jakoś znam strasznie dużo ang/ame imion, ale jak coś trzeba to zawsze wypada i bohater pierwszego lepszego serialu xd
  10. Doncellita
    05.04.2012 15:02
    Doncellita
    Hahah ;d Ariel i Jace to blizniaki, sa z poprzedniego zwiazku Charlotte. Bentley to dziecko szkolne, chodzi do sql z internatem. Isaac i Nick - blizniaki. Paul - najmlodszy i ostatnii dzieciak. Jeszcze noworodek ;D noom troszke ich duuzo

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:09.