Wróć   TheSims.PL - Forum > Myrtek
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Myrtek i eyvee
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 24
  1. eyvee
    09.09.2012 20:01
    eyvee
    wiek nie ma znaczenia, musisz znalezc w opcje podstawowe/zaawansowane opcji rodzina i potem masz dodaj rodzica/dziecko itp itd
  2. Myrtek
    09.09.2012 19:18
    Myrtek
    Ściągnęłam Nraas'a MC i mam pytanko:
    Co poklikać, żeby zrobić, by dany sim był członkiem rodziny drugiego? Nie chodzi mi o to, by razem mieszkali tylko o to, by np. Jared stał się synem Joelline?
    Czy owy Jared może być młodym dorosłym? Czy trzeba zrobić z niego nastolatka i dopiero potem nraasem zrobic z niego syna?
  3. Myrtek
    12.08.2012 11:24
    Myrtek
    Serdecznie zapraszam do grupy "OJSG"
    http://forum.thesims.pl/group.php?groupid=259

4. Myrtek
    01.08.2012 22:49
    Myrtek
    dziękuję )
  5. eyvee
    01.08.2012 22:33
    eyvee
    non to sa takie dodatkowe skiny przy wyborze skory, zas jak dasz default to one zastapia ci podstawowe skiny z EA ;]
  6. Myrtek
    01.08.2012 13:53
    Myrtek
    Mam pytanie albo raczej radę: które skiny są lepsze? non-default czy default. Czym się różnią?
  7. Myrtek
    31.07.2012 19:30
    Myrtek
    Ale nie mówię, by każde foto robić oddzielnie. Klikasz myszką na "widok->miniatury" i tam są zdjęcia z wybranego foldery. Następnie zaznaczasz wszystkie klik na "zmień rozmiar" i tyle!
    Dosłownie: zmiana rozdzielczości i rzucenie kilkudziesięciu zdjęć zajmuje mi 5 minut

Ty mi tu nie gadaj tylko wrzucaj swoje dzieło! :p
  8. eyvee
    31.07.2012 18:46
    eyvee
    no bede musiala chyba robic po jednym zdjeciu hosting bo pomniejszanie ciagle w folderze kazdego zdjecia za dlugo trwa;/ do kitu, ze forum tylko 800 pozwala miec rozdzielczosc xD

A teraz zaczyna mi sie robota wiec nie bede czesto wklejala zdjec...zreszta sama sie juz gubie co kiedy ma byc w histori i nie mam pomyslu jak ich zeswatac O.Q....pomysly mi sie koncza!!! aaaa! xD

dzieki za linki i pomoc ^^
  9. Myrtek
    31.07.2012 16:05
    Myrtek
    Ja zmniejszam zdjęcia za pomocą programu (który jest już w windowsie) "Microsoft Office Picture Menager". Prostszego w użyciu już nie ma. Zaznaczając fotki, możesz wszystkie zdjęcia jednocześnie przerobić czy zmniejszyć.
    A jeśli chodzi o upload, to imgur, imgur, imgur! Nie mam tam konta, a mogę jednocześnie wrzucić kilkadziesiąt zdjęć (w moim przypadku z 50)
    Mam nadzieję, że pomogłam.
  10. eyvee
    31.07.2012 15:16
    eyvee
    hmmm wszedzie gdzie szlo xD naprawde nie wiem, bo latam i wszystko instaluje co mi wpadnie w oko dzieki, ze ci sie podoba, najlepiej wpisuj w google co np. sims 3 clasroom lub cos tego typu a znajdziesz ;] pozdrawiam

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:32.