Wróć   TheSims.PL - Forum > Myrtek
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Myrtek i neville
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 23
  1. neville
    02.09.2012 00:05
    neville
    niee, zostaw to w ojsg

a co do niespodzianki - pm są mile widziane, tam możesz mi dać tą niespodziankę, bo nie wytrzymam xD
  2. Myrtek
    01.09.2012 23:57
    Myrtek
    No wiem Czytelnicy wybiorą czy przenieść "Moonlight Falls" (tytuł mojej nowej historyjki. Wiem, niezbyt oryginalny tytuł, ale moim zdaniem idealny ;D) do fs czy pozostawić tam gdzie dam pierwszy, pilotowy odcinek
    Jest jeszcze jedna niespodziewanka, tego jeszcze chyba na tym forum nie było ^^
  3. neville
    01.09.2012 23:45
    neville
    no no, twoje ojsg podchodzi pod fs, ale to dobrze xD
    lepiej się czyta niż "Jacek poszedł po parku, ale wcześniej wypił kawę i zjadł ciasto"
  4. Myrtek
    01.09.2012 23:39
    Myrtek
    Och, to się niezmiernie cieszę ;D
    Tak, to będzie dobre, bo się dość postarałam, by wkrótce móc dopiąć wszystko na ostatni guzik
    Fotostory w ojsg, lol
  5. neville
    01.09.2012 23:36
    neville
    No, mam nadzieję, że będzie bardzo dobrze

Szczerze? Dużo tekstu + dużo obrazków
  6. Myrtek
    01.09.2012 23:35
    Myrtek
    Och, hihih ^^ Dzięki
    Tak - główny wątek polega na paranormalności, dlatego czekam do września, a raczej jego końca - tym razem realizacja będzie bardziej złożona i trudniejsza. Muszę też się zapoznać trochę z dodatkiem etc.
    Więc przygotuj się! (początek to będzie smęcenie, ale z każdym odcinkiem fabuła zacznie się rozwijać).
    Hm...Lubisz dużo tekstu i zdjęć czy raczej stawiasz na obrazki?
  7. neville
    01.09.2012 23:29
    neville
    błagam, serio to było najlepsze ojsg. nie było takie "typowe" jak wszystkie takie "telenowele", miało fabułę
    a co do nowego to mam nadzieję, że będzie duużo paranormalności, lubię takie rzeczy
  8. Myrtek
    01.09.2012 23:20
    Myrtek
    Bluszczyku...to ktoś jeszcze pamięta o moim ojsg? (no cóż, ostatnia część nie była tak dawno, bo jakieś 2 miechy temu). Ostatnio jak spytałam jedną użytkowniczkę w luźnej rozmowie i mówiłam o "Losach...", zarzekała się, że nie wie o czym mówię, dopiero potem jej się przypomniało jak ubóstwiała Roba
    Tak przy okazji to fajne, że ktoś był fanem
    Skoro ponoć czekasz na nowe: Wrzesień 2012 - mam swoją reklamę w dziale temu poświęconym, avek i sygna również ukazują jakiś przedsmak, więc promowanie idzie pełną parą ^^
  9. Myrtek
    01.07.2012 21:02
    Myrtek
    Dziękuję za życzenia
  10. neville
    30.06.2012 11:09
    neville
    wszystkiego najlepszego!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:25.