Wróć   TheSims.PL - Forum > RaspberryXD
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy RaspberryXD i Miscellaneous
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 46
  1. Miscellaneous
    04.05.2013 23:03
    Miscellaneous
    Omigosh, jestem tak zazdrosna.
    Ja tu tylko siedzę i się nudzę... :c
  2. RaspberryXD
    04.05.2013 19:33
    RaspberryXD
    Hej Byłam na zawodach konnych w stadninie Niestety tylko jako widz Od dzieciństwa, co roku jeżdżę na takie zawody, i zawsze stoję w tym samym miejscu (przy przeszkodzie, lepiej widać jak skaczą) i w jednym momencie mi się ryczeć zachciało, bo jak patrzałam, to chciało mi się na konia wsiąść, a nie jeździłam od roku. Mój tata znalazł podkowę... Szłam z tatą do boksów i był taki biały koń, był piękny. Patrzał się na mnie tak słodko, a ja go pogłaskałam Plus, przy przeszkodzie koń zahamował i jeździec wypadł z siodła na przeszkodę Jeden dęba stawał, ogólnie konie nie były posłuszne. DZIEŃ PEŁNY WRAŻEŃ
  3. RaspberryXD
    02.05.2013 17:18
    RaspberryXD
    Też tak myślę Ale noc z nim to tragedia...
  4. Miscellaneous
    02.05.2013 17:14
    Miscellaneous
    Ojeju, ale słodkie imię. c:
  5. RaspberryXD
    02.05.2013 17:08
    RaspberryXD
    Szaduł c: Ale wszyscy w domu mówią "Szadułek, Szaduś"
  6. Miscellaneous
    02.05.2013 16:43
    Miscellaneous
    To jak się wabi? c:
  7. RaspberryXD
    02.05.2013 16:42
    RaspberryXD
    Haha, jak się z nim od 4 rano bawię
  8. Miscellaneous
    02.05.2013 15:57
    Miscellaneous
    Hej!
    Masz szczęście, że ta smycz tam była, bo wątpie w to, aby dali Ci kotka pod opiekę. c:
    No i mam nadzieję, że nie będzie agresywny w stosunku do Ciebie - moja Fifi gryzie wszystkich. ;D
  9. RaspberryXD
    01.05.2013 18:41
    RaspberryXD
    Hej Wiesz, byłam u cioci, i gdyby nie było tam smyczy to bym dostała za to, że uciekł im pies Goniliśmy go, ale nie, on biegł do kotów -,- Tiaaa... Z psem bawiłam się więcej niż z kuzynami.. Plus, mój tata pożyczył mi kota do poniedziałku chociaż pierwszy raz mnie ugryzł... (miałam go kilka razy) Nie przespane noce, zagwarantowane... Aktualnie leży w kanapie Gdzie on się nie wciśnie..
  10. RaspberryXD
    26.04.2013 20:29
    RaspberryXD
    Tak to jest jak w klasie są idioci ;p na przerwie chłopaki tradycyjnie grali w nogę. Ja sobie idę, i jeden biegnie i łbem mi w oko przyłożył. Tak mocno, że aż musiałam usiąść przytrzymać oko, i wycierać łzy. Na drugi dzień pod okiem pojawił się siniak. Chodziłam z siniakiem pod okiem przez co najmniej tydzień Ale miał przerąbane, miał

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:09.