Wróć   TheSims.PL - Forum > Rainbow
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rainbow i Bezimienna
Wiadomości odwiedzających od 11 do 20 z 20
  1. Bezimienna
    06.06.2010 20:25
    Bezimienna
    masz cos do Miś?! xD a ty skąd jestes?
  2. Rainbow
    06.06.2010 20:23
    Rainbow
    mhm. jestem sobie mały miś, gruby miś, znam się z dziećmi nie od dziś
  3. Bezimienna
    06.06.2010 20:21
    Bezimienna
    jestem z Miś xDD takiej malej uroczej wioseczki na lubelszczyźnie
  4. Rainbow
    06.06.2010 20:18
    Rainbow
    no widzisz z innymi zespołami ale jednak na tym samym ^ ^. skąd jesteś? (moje standardowe pytanie jak gadam z kimś z neta XD)
  5. Bezimienna
    06.06.2010 20:05
    Bezimienna
    o boże, czułam sie jakbym czytała o sobie *.* seryjnie. jedziemy na tym samym wózku
  6. Rainbow
    06.06.2010 20:03
    Rainbow
    no właśnie, inny = gorszy. też jestem inna i w mojej szkole nikt mnie nie lubi (no, tam mam TYLKO 3 przyjaciółki i nic więcej). swojego czasu mnie hmm... tępili? : o ale wyrosłam z chowania się w kącie i za każdym razem jak ktoś coś do mnie ma to zaczynam pyskować albo używam mojego specjalnego, zamrażającego krew w żyłach, zabijającego, zmiatającego z powierzchni ziemi spojrzenia i robi im się głupio c: nie rozumiem ludzi, którzy mają coś do tych co chcą być oryginalni
  7. Bezimienna
    06.06.2010 19:56
    Bezimienna
    wiem o tym dość dużo to jest unendlichkein czyli coś podobnego do nicości. gegen meinen willen Bill jest po prostu inny niż wszyscy, a dla wszystkich inny znaczy gorszy ;x niestety, ten pieprzony świat jest tak zbudowany. ale ja tyle zrozumiałam dzięki Th że nie mam zamiaru się od nich odwaracać 3
  8. Rainbow
    06.06.2010 19:51
    Rainbow
    e ja tam do nich nic nie mam. w sumie olałam po tym jak zobaczyłam Billa z damską torebką o_o'. no nic. wiesz, jedni lubią jak im nogi śmierdzą inni zaś jak im cyganie grają z piosenek to lubiałam... eee.. unetliśkajt (a ja nie wiem jak to sie pisze ) i gegen meinen willen... czy jakoś tak teraz sie przerzuciłam na insze zespoły, takie hmm... walące po uszach ale w sumie nie rozumiem dlaczego niektórzy chcą nawracać tych co słuchają TH żeby nie słuchali (rozumiesz? bo pomieszałam, nie umiem tłumaczyć ) bo to 'gnój, szambo, dno i wodorosty' -.-' eh, co zrobisz, życie. 'życie boli. zjedz dżem!' jak to mawia moja koleżanka

ło kurde ile tego wyszło xd
  9. Bezimienna
    06.06.2010 19:42
    Bezimienna
    oo, dziwi mnie to na maksa bo przecież kto normalny słucha TH? (sory ale tak mnie ludzie dobijają że po prostu mam ochotę sie zabić ale żeby nie słyszeć juz tych wszystkich złych rzeczy oTH )
  10. Rainbow
    06.06.2010 19:41
    Rainbow
    aaa no widzisz do mnie czasem trzeba szyfranta jakiegoś alboco bo jak mi się ubździ to piszę tak... po staropolsku? w każdym razie dziwnie a tak swoją drogą to jak czytam te odpowiedzi magdy to mnie się lać chce ze śmiechu, ona (una ) na serio jest nienormalna aa i jeszcze inną drogą: też słuchałam daaawno temu TH ^ ^
    tak chciałam zagaić bo by mi to żyć nie dawało

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:29.