Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 191 do 200 z 311
  1. cerastes
    31.07.2010 21:03
    cerastes
    Cześć Patryku.
    Mam jeszcze jeden pomysł na domek w TS2 i zamierzam go zrealizować, jeśli tylko gra się nie zbuntuje. Następny planuję w TS3, bo jest już dość dużo ładnych dodatków.
    A Ty, zaczynasz jakiś nowy projekt ?
    Chyba już można gratulować Ci zwycięstwa w konkursie ? Masz przecież miejsce na podium i na pewno nic tego już nie zmieni.
  2. Wielebny
    31.07.2010 20:55
    Wielebny
    Witaj Aniołku.
    Nurtuje mnie jedno pytanie.
    Swoje kolejne pracy zamierzasz już tworzyć w ts3, czy pozostaniesz w ts2.
    Czy może ogólnie robisz sobie małą przerwę.
  3. Wielebny
    18.07.2010 00:05
    Wielebny
    No właśnie po Twojej konwersacji z Wiki widzę, że mnie dużo ominęło
    Ocenę wystawiłem. Tak dawno tego nie robiłem, że musiałem zerknąć na starsze oceny, by zobaczyć jaką formę miała zawsze moja ocena domów.
    Ja wreszcie odzyskałem pełną sprawność w działaniu The Sims 3. I nawet edytor otoczeń i już działa bez zastrzeżeń. Więc po skończeniu projektu na konkurs Jekylla, będę mógł wreszcie rozpocząć swój od dawna odkładany projekt.
    Wybacz jeśli w ocenie zrobiłem jakiś błąd stylistyczny itp. Ale jestem już dosyć zmęczony, a mój mózg wtedy nie pracuje zbyt wydajnie W razie czego poprawię to rano.
    W takim razie ja już pójdę.
    Dobranoc Aniołku i miłych snów.
  4. cerastes
    17.07.2010 23:46
    cerastes
    Oj, Patryku, Patryku... Sama nie wiem czy Ci wybaczyć...
    W każdym razie za życzenia dziękuję, ale toastu nie będzie, bo wczoraj razem z Wikki wypiłyśmy wszystkie trunki. Dla spóźnialskich zostały tylko puste butelki.
    Zobaczymy jak wypadnie to "wyróżnienie"... ;>
  5. Wielebny
    17.07.2010 23:34
    Wielebny
    Witaj Aniołku.
    Wybacz, że takie spóźnione, ale wszystkiego najlepszego z okazji Twoich wczorajszych urodzin.
    Ostatnio mam trochę na głowie i zapomniałem o twoich urodzinach.
    W ramach prezentu ocenię zaraz Twoją ostatnią prace w ts2
    Ostatni projekt jaki oceniłem miał miejsce ponad pół roku temu, więc możesz teraz czuć się wyróżniona
  6. cerastes
    18.06.2010 12:34
    cerastes
    Miejmy nadzieję, że Twoja wena jakoś przetrwa ten czas wyczekiwania.
    Co do pór roku to nie sądzę żeby pojawiły się we wrześniu. Kolejny dodatek jest planowany za pół roku więc wcześniej raczej nie należy się spodziewać. Na wrzesień planowane są chyba jakieś akcesoria, ale pogoda raczej na pewno w nich nie dojdzie.
    Uporałeś się już z tą matematyką na dobre ?
  7. Wielebny
    17.06.2010 22:32
    Wielebny
    Oby pokazał się najpóźniej do 25 czerwca.
    Taką mam teraz wenę i nie mogę jej użyć
    Ogólnie ktoś odkrył, iż za pomocą kodów można włączyć opad śniegu w grze [kariera] Wydaje mi się, iż jest to pozostałość prac twórców nad dodaniem do tego dodatku pór roku. Widać stwierdzili, iż lepiej wydać je jako osobny dodatek, więc jeśli moje przypuszczenia są trafne, to sądzę że pojawi się nie później niż we wrześniu.
  8. cerastes
    17.06.2010 22:27
    cerastes
    Czyli jutro powinieneś mieć łatwiej, tak zrozumiałam.
    O 11.30 zamieniam się w telepatyczny nadajnik wsparcia. Akurat nic innego nie planowałam na tę porę dnia.

Wkrótce wakacje więc łatwiej będzie Ci zacząć coś projektować, a na tą aktualizację może wcale nie będzie trzeba długo czekać.
  9. Wielebny
    17.06.2010 22:15
    Wielebny
    Na sprawdzian miałem dwa działy do wyboru [Zbiory i przedziały liczbowe itp.] i funkcja liniowa. Jako iż wczoraj pisałem funkcje kwadratową, która jest kontynuację funkcji linowej to praktycznie skoro umiem funkcje kwadratową to i z liniową nie powinno być problemów.
    I dziękuje za wsparcie. Jutro sprawdzian piszę o 11:30 .
    Ja ciągle czekam na zaktualizowanie narzędzia create a world. Ale coś chyba im się nie spieszy.
  10. cerastes
    17.06.2010 21:08
    cerastes
    Na pewno się wybronisz. Ten kolejny sprawdzian to pewnie już tylko "formalność". Będę Cię znowu wspierać telepatycznie.
    W przyszłym roku przydałaby Ci się dłuższa zima i więcej śniegu za oknem... ;>

Z "Kariery" jestem zadowolona chociaż jeszcze wszystkiego w niej nie odkryłam. Przy okazji sprawiłam sobie "Nowoczesny Apartament" ( beznadziejny, ale musiałam mieć ).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:52.