Wróć   TheSims.PL - Forum > Bush
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Bush i Gold_Chocolate
Wiadomości odwiedzających od 191 do 200 z 396
  1. Bush
    24.07.2010 18:06
    Bush
    No tak, bo chodzi ze mną do szkoły, ale jest z klasy wyżej.
  2. Gold_Chocolate
    24.07.2010 12:22
    Gold_Chocolate
    No ale to już coś Ja tego Łukasza też znałam z widzenia a teraz można powiedzieć , że się zakumplowaliśmy. Może macie jakiś wspólnych znajomych ;> ?
  3. Bush
    24.07.2010 12:08
    Bush
    No, jek facet ma łane oczy to reszta się nie liczy. No, może przesadzam, bo jescze dużo rzeczy sięliczy, lecz jest taki jeden chłopak, wysoki, ciemne włosy ma, a jego oczy są cudne. Po prostu genialny jest. Ale znam go tylko z widzenia ;/
  4. Gold_Chocolate
    24.07.2010 12:03
    Gold_Chocolate
    No wiem Kit z jego włosami... jego oczy to jest coś Ale wiesz on jest ogólnie ok. idzie z nim pogadać i wgl. Aż dziwne , ze tak dobrze się z nim dogaduję bo między nami jest różnica wieku - on jest ode mnie starszy o 3 lata. A i wczoraj nie przeczytałam odcinka bo oczywiście siostra mnie namówiła na oglądanie filmu na dvd.. już czytać idę
  5. Bush
    24.07.2010 11:39
    Bush
    Łukasz... nawet ładne imię. Ale tu nie o to chodzi A blondyni są sexy, lubię takich, chociaż są na równi z szatynami i brunetami. No, ogółem wszyscy przystojniacy są spoko.
  6. Gold_Chocolate
    23.07.2010 20:32
    Gold_Chocolate
    No na pewno :d Właśnie wróciłam z podwórka.. No i oczywiście kogo pierwszego tam zobaczyłam ? Łukasza oczywiście.! (blondyn , niebieskie oczy )heheh odcinek już czytam.;]
  7. Bush
    23.07.2010 13:58
    Bush
    No i mamy nowy odc., Zapraszam.
  8. Bush
    23.07.2010 13:45
    Bush
    Tyle, że nie ma z kim iść na ten spacer. Ale jak zwerbuje się parę chłopaków z miasta to mogłoby być nieźle...
  9. Gold_Chocolate
    23.07.2010 11:30
    Gold_Chocolate
    Hehe. Szkoda , że to tak daleko bo byś wsiadła w autobus i przyjechała U nas niby ciacha są ... ale jest za to problem , że jak chłopak chce zabrać dziewczynę na randkę to miejsca szukać jak ze świeczką... A tak spacer nad jeziorem mmm
  10. Bush
    23.07.2010 11:27
    Bush
    Zazdrocha No bo ja mieszkam nad jezioremu w pobliżu Poznania i tutaj nie ma prawie nikogo. Jedynie takich parę chłopaków co się do mnie podwalają, lecz ja ich wogóle nie znam. Ale z drugiej strony nie muszę nigdie wyjeżdżać by się pokąpać. Tylko parę kroków i jestem w jeziorze. Ale nie wynagradza to tego, że brakuje ciach. :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14.