Wróć   TheSims.PL - Forum > Paka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Paka i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 201 do 210 z 535
  1. Miyoki
    28.01.2011 14:06
    Miyoki
    Najgorsze jest to, że miałam przy sobie tylko 20 funtów całe, a 2 bilety kosztują 3,50, a oni reszty nie wydają w busach (a sklepy zamknięte), więc jedyne co, to byśmy musieli iść.
    Mieliśmy się wybrać na zakupy z mamą następnego dnia o 12, a ona najpierw dzwoni, że idzie spać, potem dzwoni, że ją boli głowa. Potem o 16 napisałam jej, że nam się już nie chce dzwonić, to mówi, że już się zbiera i niedługo będzie. Czekam, godzina minęła. Dzwonię czy wyszła a ona "a hihihihih, hahahaha, hihiihihi, jeszcze nie" =.=
    I tak parę razy, gdy dzwoniłam.
    Spotkałam ją dopiero o 18:40, czyli spóźniła się łącznie 6 godzin i 40 minut. Ładnie nie? -.-

No no, witam Cię w klubie obijających się uczniów!!
    Wykorzystaj to
    I nigdy nie mów, że się nudzisz, bo nie ma to jak mieć wolne od szkoły i gadać "nudzi mi się" xd
  2. Miyoki
    28.01.2011 14:05
    Miyoki
    Tzn. to ogólnie miały być sklepy, a później ta rodzina. Ale w sumie to się okazało, że tak naprawdę to do tego znajomego mamy, którego już znam z Bournemouth i Grace w Anglii.
    Potem nas wsadziła do autobusu i miałam z bratem o 23 jechać po ciemku w miejsce, w którym nie byliśmy jeszcze z bratem (tylko widzieliśmy przez parę minut), więc mieliśmy na czuja jechać. Polegaliśmy na kierowcy, który miał nam powiedzieć, gdzie jest ten hostel, w którym mieliśmy się zatrzymać. No i on nas wysadził, ja się pytam czy jest pewny, że to tutaj, a on mówi, że tak. Wysiedliśmy, autobus pojechał a tu jakieś zadupie. Ciemno, nie ma nikogo, miejsca nie znam. Czułam jak powoli się we mnie zbiera panika. Na szczęście autobus zatrzymał się na światłach, to zapukaliśmy do drzwi i powiedzieliśmy, że nas wysadził w złym miejscu -.-
  3. Paka
    28.01.2011 13:46
    Paka
    dwudniowa wycieczka?
    ale do tej koleżanki? czy w jakimś motelu sie zatrzymałyście? :d

hahahahah, Miyo a ja akurat teraz też pisze lewą, bo prawą jem moje kochane dewolaje (de volaie?) z serem 3333333
    mniamunie

no a pozatym.....

WLKP MA FERIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    WEEEE

4. Miyoki
    28.01.2011 12:56
    Miyoki
    Samochody? ^^
    No, no, brawo ;p
    Ja jakimś cudem wielu spóźnień nie mam, bo wchodzę do klasy zazwyczaj wtedy, kiedy wchodzą do klasy lub akurat dopiero co weszli ^^
    Słuchaj - u mnie jeden koleś z klasy zebrał łącznie (z ucieczek z lekcji itp.) 132 godziny nieusprawiedliwione
    I nie mogłam z niego: "Kurczę, pięć jedynek... Trochę się martwię." Dobija mnie xd

Niee, ja w Szkocji jestem od soboty (22.01 bodajże), ale przedwczoraj pojechałam busem do Glasgow na taką sobie wycieczkę indywidualną, która się przeobraziła na dwudniową. Miałam ochotę zamordować swoją matkę.
    Gdy stała przy jezdni, tak mnie wnerwiała, że kusiło mnie, by ją zepchnąć na jezdnię o_O'
    Pierwszy raz mi się zdarzyło, by aż tak mnie wnerwiała, więc sama się dziwię.
    Kurde, wkurzająco i długo się pisze tylko jedna i to lewą ręką. Prawą jem chipsy xDD
  5. Paka
    26.01.2011 13:53
    Paka
    haah
    a mi sie znooowu te auta śniły

do Glazgou muwiSh
    to fajnie
    znowu latetnikiem sobie polatasz

a u mnie nic
    nuda jak zwykle, z tym że dziś mam wywiadówke
    rodzice zobaczą średnie itp
    dostałem wyróżnienie za największą ilość spóźnień
    co za zaszczyt yhyh ^^

no Miyo to Ci życzę miłego lotu, jeśli lecisz
  6. Miyoki
    26.01.2011 10:08
    Miyoki
    A no, już mam i muszę się nimi nacieszyć, bo po nich czekają mnie sprawdziany i w ogóle D:
    Już dzisiaj śniła mi się szkoła (że dostałam 9/10 punktów ze sprawdzianu z matematyki, który pisałam tydzień temu - marzenia ;p)
    Dzisiaj wyruszam na wycieczkę do Glasgow, jednak przeraża mnie późniejsza część dnia, w którym to będę musiała siedzieć ponad 2 godziny u obcych ludzi (znajomych mamy x_x)

A Ty kiedy masz ferie? I w ogóle co tam? :]
  7. Paka
    24.01.2011 21:02
    Paka
    Miyo farciara już ferie zaczęła ?
    i jak tam?
  8. Miyoki
    01.01.2011 01:10
    Miyoki
    Dziękuję, Paczuszko :*
    Także życzę Ci wszystkiego co najlepsze w roku 2011
  9. Paka
    31.12.2010 18:47
    Paka
    No to Miyo kochana życzę Ci pomyślności i szczęścia w nowym roku i żeby 2011 był lepszy od 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Paka
    31.12.2010 01:18
    Paka
    Miyo jestes!!!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:38.