Wróć   TheSims.PL - Forum > Nieidealna
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Nieidealna i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 201 do 210 z 458
  1. Miyoki
    21.05.2010 14:25
    Miyoki
    No to gratuluję piąteczki
    No cóż. Zdarzają si ę tacy nauczyciele niestety.
    A dlaczego jej nienawidzicie?
    Swoją drogą, to ja dzisiaj właśnie wzięłam sobie udział w konkursie ortograficznym ^^
    Za tydzień mają być wyniki.
    Śmiać mi się chciało, bo tak myślę: "O, konkurs ortograficzny. Nie ma co nawet patrzeć na nic, ale chociaż... Sprawdzę jak się pisze słowo chyżo". I tak się dzisiaj przed konkursem z koleżanką zastanawiałam jakie są jeszcze niezbyt oczywiste ze względu na ortografię słowa, ale nic nie przyszło nam do głowy.
    A na konkursie "Czarny kot chyżo przebiegł mi przez drogę" - normalnie jasnowidz ze mnie
  2. Nieidealna
    21.05.2010 13:53
    Nieidealna
    To cieszę się, że ci się podoba
    U mnie super, dostałam 5 z polskiego i miałam kartkówkę z matmy, ale na szczęście wszystko umiałam :3 Geometria jest prosta xD
    Super, poza dwoma sprawami:
    1. Głupia baba od matmy wpisała mi na koniec 3 z matmy, podczas gdy jeszcze tydzień temu miałam 4 ;/ I teraz muszę poprawić kartkówkę i dwa sprawdziany, żeby mieć 4, bo inaczej mama nie da mi spokoju -.-
    2. Baba od polskiego (moja wychowawczyni) dzisiaj mnie wkurzyła jak nie wiem ;/
    Nienawidzę jej. Najgorsza nauczycielka polskiego, jaką kiedykolwiek miałam. Cała nasza klasa jej nienawidzi i wszyscy nam współczują takiej wychowawczyni... Wiesz, że ona nawet popełnia czasem błędy ortograficzne? O.O Ale nie tylko dlatego jej nienawidzimy.

A tak ogólnie to jest super, poza tymi dwoma sprawami XD
  3. Miyoki
    21.05.2010 13:47
    Miyoki
    Nick całkiem fajowy
    A u mnie.. Trochę mnie szkoła wnerwia :<
    Ale ogólnie jest ok. Słoneczko świeci, gorąco. Pierwszy raz w spódnicy w tym roku wyszłam :3
    Nie dałam się zwieść mgle, chmurom i dziwnej pogodzie i zaufałam prognozie, że ma być cieplutko i słonecznie, muahah. Udało się ;]

A u Ciebie?
  4. Nieidealna
    21.05.2010 13:41
    Nieidealna
    Hehe xD
    A jak ci się podoba ten nick? ^^
    I w ogóle to co tam u ciebie?
  5. Miyoki
    21.05.2010 13:38
    Miyoki
    O, dzięki za info, bo inaczej bym nie wiedziała kim jesteś
    Już tak patrzę w powiadomienia i myślę: "kto to?" xD
  6. Nieidealna
    21.05.2010 13:37
    Nieidealna
    Hej Miyo, zmieniłam nick :>
  7. Nieidealna
    26.04.2010 19:50
    Nieidealna
    Dziękuję bardzo!
    Nom, u nas od 24 marca do 20 kwietnia było składanie zgłoszeń, a dzisiaj (26 kwietnia) właśnie wyniki
    A do jakiej klasy to pewnie ogłoszą gdzieś w czasie wakacji...
    Ale chciałabym do językowej Wczoraj się dowiedziałam, że w tej szkole uczą nie tylko angielskiego i niemieckiego, ale też francuskiego ^^ Ale fajnie
    Z tymi nickami to najpierw chciałam wybrać "Nieidealną" (pierwszy pomysł na nick, jaki mi przyszedł do głowy ;d), ale pomyślałam, że może lepiej zastanowić się też nad jakimś innym ^^ Mi też nick Winda do Nieba się podoba, ale jeszcze się zastanawiam. :]
  8. Miyoki
    26.04.2010 19:43
    Miyoki
    Cześć Asiu

Gratulację dostania się do gimnazjum!!
    U Was tak wcześnie to wiadomo?
    Ja się dowiedziałam dopiero gdzieś w lipcu lu sierpniu gdzie chodzę do gim i jakiej klasy o_o

Mi się najbardziej podoba nick Winda do Nieba
    Ale to tylko moja subiektywna ocena.
  9. Nieidealna
    26.04.2010 15:35
    Nieidealna
    Cześć Miyoki
    Dostałam się do gimnazjum
    I jeszcze jedno: planuję zmianę nicka i chciałam się ciebie zapytać, który według ciebie jest najlepszy:
    Nieidealna
    Prażona Kukurydza
    Winda Do Nieba
    Metamorfoza

10. Nieidealna
    12.04.2010 20:28
    Nieidealna
    Chętnie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:14.