Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Ceasaries
Wiadomości odwiedzających od 201 do 210 z 265
  1. Ceasaries
    17.10.2011 17:32
    Ceasaries
    Och.. a miałam chęć ją przeczytać.. zobaczę sobie ją.. za jakiś czas, jak już drugi raz skończę czytać Akademie wampirów - miałaś racje jest zaje***** (tak, tak,., czytam drugi raz, pierwszy był na Lekturze szkolnej.. -- Krzyżacy,, przeczytałam 1 rozdział i mi się odechciała,.., a czytałaś może "Inne Anioły" lub "Pożeracz snów" ??
  2. Rosemarie
    17.10.2011 15:57
    Rosemarie
    Hm... ostatnio przeczytałam "Strąceni" strasznie nudna, nie polecam. Ogolem to czasu nie mialam za dużo
  3. Ceasaries
    17.10.2011 13:16
    Ceasaries
    Hey.. Wszystko okey... tylko najgorsza jest szkoła.. nudy.. Nie.. niestety nie.. moi rodzice twierdzą że mam za dużo Sims'ów, a dokładnie za dużo na nie wydaje.. wcześniej kazali mi książki kupować.. zrobiłam tak i teraz tak samo, tylko o książki... Ale zwierzaki mogą być nie złe.. Masz jakieś nowe książki na oku??
  4. Rosemarie
    17.10.2011 11:19
    Rosemarie
    hej co tam u Ciebie? zamowilas zwierzaki ?
  5. Ceasaries
    11.08.2011 07:22
    Ceasaries
    Hmm.. tak też myślałam.. po tym jak ściągnęłam ebook.. "Dary Anioła".. szczerze wolę książki w których swoje życie opowiada bohater.. ale przeżyję..
  6. Rosemarie
    10.08.2011 19:59
    Rosemarie
    mam oryginalną książkę, kupioną w księgarni, wszystkie dotychczas części są pisane w drugiej osobie, czyli jest narrator obserwujący i opisujący całą akcję
  7. Ceasaries
    10.08.2011 19:14
    Ceasaries
    Mam jeszcze jedno pyt: Czy ty masz oryginalną książkę? (kupioną w księgarni czy coś..!?!) Jeżeli tak to w jaki sposób jest pisana?? Chodzi mi o to czy Clary opowiada o swoim życiu czy to osoba trzecia opowiada??
  8. Ceasaries
    09.08.2011 18:32
    Ceasaries
    Okey.. najpierw Dary Anioła.. kolejna Akademia Wampirów.. Ohh. jak ci dobrze.. Starsza siostra.. u mnie w Październiku będzie brat i 13 lat różnicy...
  9. Rosemarie
    09.08.2011 18:20
    Rosemarie
    mam siostrę starszą, a co do tych książek... ohoho, dużo czytałam, zbyt wiele by wymieniać, ale moje ulubione to akademia wampirów - richelle mead, dary anioła. polecam przeczytać akademię wampirów.
  10. Ceasaries
    09.08.2011 17:17
    Ceasaries
    Hehe,,, szczerze mówiąc, myślę że każdy kto jest zarejestrowany na tym forum i chodzi do szkoły się z tym zgodzi.. A i mam jeszcze pytanka 2: Masz rodzeństwo??
    I drugie: Czytałaś jeszcze jakieś ciekawe książki o zasięgu,, fantastyka, wampiry lub anioły.. czy coś + do tego romans ??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:45.