Wróć   TheSims.PL - Forum > Invidia Semper
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Invidia Semper i Björk
Wiadomości odwiedzających od 211 do 220 z 316
  1. Björk
    07.05.2009 20:51
    Björk
    A ja właśnie ryczę ;(
    "You may say that I'm a dreamer but I'm not the only one
    I hope someday you'll join us and the world will be as one"
    jakoś ostatnio stałam się wrażliwsza
  2. Invidia Semper
    07.05.2009 20:43
    Invidia Semper
    A nie, nie oni xD Within Temptation i piosenka bardzo przyjemnym tytule "Our Farewell";] Nie ma siły, ja się już nie wyleczę z dołujących piosenek xD Dlatego zwykle staram się nie zwracać uwagi na słowa=p A ja zawsze chciałam mieć urodę jak Amy Lee- chociaż może ona tak wygląda tylko po nałożeniu kilograma tapetyxDxD
  3. Björk
    07.05.2009 20:33
    Björk
    A co to za gotycka piosenka?
    Mam nadzieję, że nie Evanscenes? Oni mnie drażnią... Laska ma ładny glos, ale jak słyszę te teksty w stylu "dzisiaj umrę, bo mi źle", to nie mogę tego znieść
  4. Invidia Semper
    07.05.2009 20:26
    Invidia Semper
    A wiesz, z bólem gardła czasem wiąże się całkiem seksi chrypka Albo ropuchowaty skrzek=p Lol, pamiętam jak raz miałam coś gdzieś prowadzić i przez poprzedzający tydzień piłam sok i lód pół na pół, i tak to nic nie dało xD Prezent, nawet nie wiesz jak mi fajnie słuchać, że jesteś zadowolona xD Serio, aż się sobie dziwię xD
  5. Björk
    07.05.2009 20:22
    Björk
    No ja właśnie wróciłam z karaoke i pomimo bólu gardła o dziwo udało się wszystko ładnie wyciągnąć
    I jestem dzisiaj bardzo, bardzo wzruszona... Dostałam jeden z najśliczniejszych prezentów w swoim życiu
  6. Invidia Semper
    07.05.2009 20:19
    Invidia Semper
    A wiesz, że nieźle xD Tylko mam ochotę komuś tak mocno dać w łeb, i wszystko było by śpiewająco xD Niestety, jestem osobą ułożoną i(o ironio) nieśmiałą, więc na tych chęciach się kończy. Próbowałam namówić znajomą, żeby śpiewała ze mną w duecie pewną gotycką piosenkę, ale stwierdziła, że nie wyciągnie...czyli ogólnie proza zwykłego dnia xD
  7. Björk
    07.05.2009 20:04
    Björk
    Cześć maj dir
    Co słychować?
  8. Invidia Semper
    07.05.2009 19:58
    Invidia Semper
    Helouuł...xD
  9. Invidia Semper
    02.05.2009 19:52
    Invidia Semper
    Pozazdrościłam Ci ava a co xD A serio zobaczyłam, że ktoś na innym forum ma taki sam O_o Więc zrobiła sobie sama swój xD
  10. Invidia Semper
    30.04.2009 19:07
    Invidia Semper
    Av!!!!=p Też Madonna?;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:17.