Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 211 do 220 z 311
  1. Wielebny
    21.05.2010 22:43
    Wielebny
    Jeśli chodzi o ten Nowoczesny apartament, to powiem że nawet nie warto pobierać to z neta, szkoda kb marnować , a co dopiero wydać na to 50 zł. Z całego zestawy tylko akwarium mi się spodobało
  2. cerastes
    20.05.2010 10:59
    cerastes
    W zupełnie odmiennym stylu zamierzałam zbudować coś w TS3 jednak dom, który teraz chcę wystawić nie jest kopią pozostałych domów. :>

Niedługo wyjdzie "Kariera", a ja nie mam jeszcze "Nowoczesnego Apartamentu"... Chyba mój zapał kolekcjonerski jakoś przygasł. :]
  3. Wielebny
    19.05.2010 22:37
    Wielebny
    Racja, kilka ciekawych zmian w trybie budowania dojdzie m.in. możliwość zmieniania nachylania dachu każdego fragmentu a nie wszystkich na raz. Czyli tak jak było w dodatku [Rezydencja i ogrody] I coś tam zmienią w trybie [stwórz styl]
    Czyli mówisz, że projekt prawie na ukończeniu i jest zrobiony w tym odmiennym stylu, niż twoje poprzednie prace ?
    Mam nadzieje, że w najbliższym czasie zagości na forum, z przyjemnością go oglądnę i ocenię.
  4. cerastes
    18.05.2010 23:14
    cerastes
    W Twoim wypadku lepiej poczekać, bo w sumie wraz z nowym dodatkiem, wejdą bardzo istotne zmiany, które usprawnią budowanie, będzie więcej przydatnych opcji.

Nigdy nie ustalam dat. Tę pracę mam już prawie skończoną, ale nie chcę jej jeszcze wystawiać. Chcę poczekać, może jeszcze znajdę coś ładnego. Chciałabym dozbierać trochę oryginalnych dekoracji i mebli, żeby ten dom był małopowtarzalny.
  5. Wielebny
    18.05.2010 22:29
    Wielebny
    Już jakiś czas temu chciałem zacząć działać. Ale odkąd dowiedziałem się o zmianach jakie mają wprowadzić do tego nowego dodatku Kariera, to wolę jeszcze poczekać te kilka dni/tygodni [ w zależności kiedy gra pojawi się w sieci ] Głównie chodzi o to, iż mają zostać wprowadzone zmiany w edycji otoczenia m.in. ustawianie parcel w dowolnym miejscu, więc i pewnie z tego powodu zostanie wydana nowa wersja Caw [create a world] (tak przypuszczam przynajmniej) Więc wolę poczekać by później się nie okazało, że otoczenia będzie miało problem z kompatybilnością czy coś. W każdym bądź razie wolę nie ryzykować i jeszcze poczekać.
    Cieszę się że wreszcie zaczęłaś. Można już ustalić przypuszczalną datę premiery twojej pracy ?
  6. cerastes
    18.05.2010 22:21
    cerastes
    Tak, zaczęłam działać w TS2. Za dużo nie chcę się "chwalić" żeby nie zapeszać. Boję się nagłego pojawienia "aplikacji... ". :]
    A jak realizacja Twojego projektu ?
  7. Wielebny
    18.05.2010 22:12
    Wielebny
    A no nadzieje niby jest, ale nikła niestety. Ogólnie nie chcę rozmawiać o sowich problemach, więc może powiesz mi czy już zaczęłaś coś tworzyć w ts2 ?
  8. cerastes
    18.05.2010 22:06
    cerastes
    Na zły humor można np. dobrze się najeść, ale nie polecam na wieczór. Mógłbyś mieć w nocy koszmary.
    Piszesz: "Nie sądzę, ale może..." w tym "może" widzę, że tli się jakaś nadzieja więc nie jest tak źle.

Rzeczywiście dawno nie rozmawialiśmy... jakiś czas temu też byłam w ponurym nastroju.
  9. Wielebny
    18.05.2010 21:54
    Wielebny
    Nie sądzę, ale może...

A tak w ogóle to witaj Aniołku, dawno nie miałem okazji z tobą porozmawiać
  10. cerastes
    18.05.2010 21:17
    cerastes
    Tak się zastanawiam... czy ten zły humor można jakoś przepędzić ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25.