Wróć   TheSims.PL - Forum > Volturia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Volturia i Sandy
Wiadomości odwiedzających od 211 do 220 z 244
  1. Sandy
    10.10.2009 21:37
    Sandy
    Co do piosenek to mógłby jeszcze zagrać/włączyć płytę z nagraniem 'The Lonely Shepherd' George'a Zamfira. Albo do atmosfery pasowałyby mi jeszcze "People ain't no good' lub 'Little drop of poison'. Ta ostatnia jakoś zawsze kojarzy mi się z zimnymi draniami
    A tak szczerze mówiąc nigdy wcześniej nie zastanawiałam się co robi Ian pozostawiony samemu sobie. I jak tak sobie teraz rozmyślam to za dużo możliwości nie widzę. Hm...
  2. Volturia
    10.10.2009 21:29
    Volturia
    ehh. Widzisz, on dopiero po tym jak Em go zostawiła poczuł się lekko osamotniony. Wiesz.. Kobieta którą dobrze zna, właśnie wyszła z jego łóżka ( a nie taka spod 0700 ;p ) i uczuł się zostawiony ;] Ale tak to dobrze mu jest jako samotnikowi i może spokojnie sobie zaśpiewać 'So Lonely, so lonely!' ;]
  3. Sandy
    10.10.2009 21:22
    Sandy
    Ale jak pokazać drania pozostawionego samemu sobie? Przecież wtedy nie może draniować... (chyba)
  4. Volturia
    10.10.2009 21:20
    Volturia
    No nie przesadzajmy ; D nie jest takim głupkiem, jak dla przykładu Usher który ma 30 000 ( wg źródeł) par butów oO ;] Ale w delikatnej formie, można ukazać wszystkie mocne cechy Iana. Jako świetnego dominatora, pedancika, aroganta, uwodziciela a przede wszystkim - drania
  5. Sandy
    10.10.2009 20:54
    Sandy
    Ta... np. "Problemem Ian'a nie jest fakt, że nie umie prać, po prostu tego nie znosi. Dlatego właśnie przeznacza tysiące dolarów/euro/simoleonów na ubrania. Każde 'zużyte' wyrzuca" ?
  6. Volturia
    10.10.2009 20:48
    Volturia
    tak! ;] ten odc. to przede wszystkim będą jego zdjęcia. ' zdjęcia z codzienności' . Taak. pokazałabym wiele brudów z jego życia ;]
  7. Sandy
    10.10.2009 20:35
    Sandy
    To może Ian witający nową sąsiadkę? Tzn. Ian muszący odwozić swoją nową sąsiadkę na pogotowie ponieważ ta zemdlała na sam jego widok? Mam pomysł - porównajmy Ian'a do bazyliszka. Obaj powalają wzrokiem A dodając do tego uśmiech - 90% populacji ludzkiej rozpływa się w marzeniach. Hehe, Ian powinien był zostać modelem i promować Princessę
  8. Volturia
    10.10.2009 20:24
    Volturia
    o nie nie! Ian robiłby swoje To co zazwyczaj Iany Evigany bogowie seksu z uprawnieniami robią. ;] < nie, do końca t o mam na myśli... >
  9. Sandy
    10.10.2009 15:49
    Sandy
    Nie ma sprawy ;D W mojej wizji to byłaby to parodia, ale ciekawa jestem jak to będzie wyglądać w twoim wykonaniu. Chociaż w sumie dziwnie by to wyglądało, gdyby po odcinkach 'zimnego drania' okazało się, że Ian stoi przy kuchence w różowym fartuszku w serduszka i piecze ciasteczka xD"
  10. Volturia
    10.10.2009 11:55
    Volturia
    Jej. To genialny pomysł wiesz? Kurde, normalnie wykonam cos takiego - już niedługo. Dzięki za pomysł ;D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:08.