Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 211 do 220 z 616
  1. ddo bwayo
    12.05.2010 21:29
    ddo bwayo
    Tak? A wiesz, że nie wiedziałam? xD
    No w zasadzie to muszę przyznać Ci rację.

Przez to , że powiedziałaś o skojarzeniach to miałam właśnie skojarzenie... XD

Napisałam Dukuro zamiast Dokuro : D
  2. Miyoki
    12.05.2010 21:29
    Miyoki
    Bo i tak mnie kiedyś ochrzaniła, że się uśmiecham. Jakby się nie można było uśmiechać po prostu (a siedziałam sama ^^'). No fakt, że akurat pani mówiła, a umierających w powstaniu żołnierzach, ale przecież nie z tego się śmiałam :<

W ogóle to czemu źle napisałaś Dokuro? Bo nie zauważyłam błędu ^^
  3. Miyoki
    12.05.2010 21:27
    Miyoki
    O tak!!
    To świetny pomysł - nie marudziłabym tak ze szkołą wtedy

To było na rtl 7 (tvn 7 teraz), jeżeli pytasz o Dragon Ball ^^
    No tak, teraz to wszyscy są zboczeni xD

Powiedzieć Ci, jakie ja mam skojarzenia? (a najgorsze, że siedziałam wtedy w drugiej ławce)
    Na polskim omawialiśmy lekturę "Ludzie Bezdomni" i pani mówi, że Judym zrezygnował ze szczęścia, posiadania rodziny, by poświęcić się całkowicie pomaganiu górnikom, czy coś i mówi: "A jakby miał rodzinę, to by musiał zarabiać pieniądze, by móc co tym dzieciom do buzi włożyć", no i ja nie wytrzymałam, uśmiech mi się pojawił na twarzy i już koleżance chciałam coś powiedzieć, ale pani się patrzyła. Musiałam szybko stać się poważna i udawać, że to nie z tego się śmieje, żeby pani nie uważała mnie za dziwną i zboczoną xD
  4. ddo bwayo
    12.05.2010 21:08
    ddo bwayo
    Noo. Dlatego wakacje powinny zaczynać się w kwietniu a kończyć we wrześniu! :3

Noo, to chodziło chyba na stacji dla dzieci,nie? xD Chodź zboczonych nie pamiętam,ale może dlatego jestem zboczonym dzieckiem Oo
    Ahaha, to mnie rozwaliło xDDD

Teraz patrze i źle napisałam Dokuro xDD nie wiem czemu. pewnie literówka.
  5. Miyoki
    12.05.2010 21:04
    Miyoki
    No bo tak to jest ^^
    Pod koniec, kiedy trzeba się starać, to jest się już tak znudzonym/zmęczonym szkołą, że się już nie chce. Wakacje coraz bliżej, słoneczko coraz bardziej grzeje i się nie chce myśleć o szkole

No niby źle
    W sumie to ile osób Dragon Ball oglądało w wieku 6-7 lat (ja ^^), a tam były krwawe i zboczone sceny xd
    No, ale teraz bym tego nie obejrzała, bo przecież Supeniania powiedziała, że to jest okropna kreskówka, w której chodzi o "otrzymywanie dóbr przez młodą dziewczynę, poprzez pokazanie swoich majteczek staruszkowi", haha xD

Aaaa, a więc to Chrome Dokuro ^^
    No tak, dość podobne - mogłam się pomylić zwłaszcza, że jeszcze nie znam tego anime ^^
  6. ddo bwayo
    12.05.2010 14:49
    ddo bwayo
    Nu dokładnie, a ja zamiast się starać to się opuszczam xd
    Nooo, mega dużo bishów! *W*

Często tak jest, że gra/film czy coś innego jest od 16/18 lat a tak naprawdę nic w tym nie ma. Jak kupiłam mange Death Note to się prawie posikałam jak przeczytałam, że od 16 lat. Teraz przecież na 12-latkach nie robi wrażenia trochę krwi czy coś zboczonego. Chodź w zasadzie to chyba źle. hmm.. xd

Niee! T^T To Chrome Dukuro z Katekyo : D
  7. Miyoki
    12.05.2010 14:39
    Miyoki
    Fajne określenie "nauki w pierniki"
    Podoba mi się :3

No, u mnie tak samo - jak zwykle koniec roku, to trzeba się bardziej starać o te lepsze oceny ^^
    Zaraz sobie poczytam o Katekyo Hitman Reborn ;]
    O widzę, że dużo płci męskiej, więc może być ciekawe :>

Ja przez ten tydzień ogólnie podokończałam anime, w których zostały mi 3-4 odcinki do the endu.
    No a wczoraj skończyłam DNA^2 - kiedyś grałam w grę taką online, więc pomyślałam, że obejrzę ^^
    Niby od 18 lat, ale nie wiem czemu jak tam ani krwawych scen nie ma, ani jakichś zboczonych o_O

A osoba w Twoim avie to Ciel? Bo nikt inny mi do głowy nie przychodzi xd
  8. ddo bwayo
    12.05.2010 12:09
    ddo bwayo
    Hej ^^
    A ostatnio całkiem dobrze, chodź nauki w pierniki bo koniec roku zaraz xD A u Ciebie? :3
    Katekyo Hitman Reborn, no po protu genialne! Najlepsze anime jakie w życiu widziałam.
    A Ty? Coś nowego znalazłaś ? ^^
  9. Miyoki
    11.05.2010 23:36
    Miyoki
    Heja Inko
    Co u Ciebie? Jak tam życie? :3
    Co ostatnio oglądasz? :>
  10. ddo bwayo
    26.04.2010 22:08
    ddo bwayo
    Hej ^^
    Nie wiedziałam Oo
    No cóż różne rzeczy wymyślaja i bedą wymyslać dalej. Brak swoich pomysłów albo inspiracja innymi : D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:02.