Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Ceasaries
Wiadomości odwiedzających od 211 do 220 z 265
  1. Rosemarie
    09.08.2011 14:00
    Rosemarie
    zgadzam się
  2. Ceasaries
    09.08.2011 12:25
    Ceasaries
    Uhu.. jupi.. A już chciałam płakać, jak się dowiedziałam <żart> no ale ogarną mnie smutek i miałam ochotę zakończyć czytanie na pierwszej książce.. uff... jak dobrze że mi powiedziałaś że później okażę się że jednak nie są rodzeństwem.. A jak na razie czytam Kuszoną. gdy skończę. przejdę się do jakiejś Białostockiej galerii i zacznę czytać Dary Anioła, a później będzie już szkoła Mamy za krótkie wakacje!! Ja jeszcze nie wypoczęłam!!
  3. Rosemarie
    08.08.2011 19:58
    Rosemarie
    no to prawda niestety ale poźniej wychodzi oczywiście na jaw, że nie są rodzeństwem
  4. Ceasaries
    08.08.2011 18:51
    Ceasaries
    Noo.. powiem szczerze że nie przeczytałam całej książki.. ale również nie mogę się doczekać..! Jupi.. zdjęcia w styczniu.. Moje urodzinki.. I mam jedno pyt: chodzi o książkę czy to prawda że Clary i Jace Pod koniec pierwszego tomu dowiadują się, że są rodzeństwem.?
  5. Rosemarie
    08.08.2011 18:23
    Rosemarie
    Heh, mam nadzieję, że chociaż filmu nie zwalą. Nie mogę się doczekać dalszej obsady... Izzy, Aleca, Magnusa... No i pierwszych zdjęć z planu, a ruszają dopiero w styczniu
  6. Ceasaries
    08.08.2011 18:18
    Ceasaries
    Aktorka, przyznam fajna.. a Jamie noo. może być.. jak się uda, jest szansa że go wymodelują na przystojniaka.. np. Oglądałam jego zdjęcia.. on grał Kajusza w Zmierzchu.. nigdy w życiu nie powiedziałabym że to on... Ale musimy pamiętać że najważniejsza jest historia w książce, a nie jej bohaterowie.. (Zawsze to jakoś pomoże..) Taa jasne.. co ja gadam... bohaterowie są najważniejsi..!
  7. Rosemarie
    08.08.2011 17:57
    Rosemarie
    nie wiem czy wiesz, ale powstaje film na temat serii tych książek, Jace'a zagra Jamie Campbell Bower, a Clary Lilly Collins. Do aktorki grającej Clary nie mam nic, natomiast do aktora grającego Jace'a... masakryczny jest.
  8. Rosemarie
    08.08.2011 17:57
    Rosemarie
    tak, miasto upadłych aniołów
  9. Ceasaries
    08.08.2011 17:19
    Ceasaries
    Hehe.. pójdę do księgarni i powiem że nie będę jej słuchać..! <żart> Jest 4 część?? O tym nie wiedziałam.. O.o - A jak się nazywa??
    1.Miasto Kości
    2.Miasto Popiołów,
    3.Miasto Szkła
    4. Miasto Upadłych Aniołów -- tak??
  10. Rosemarie
    08.08.2011 15:41
    Rosemarie
    Nie słuchaj tej babki! 2 i 3 część są świetne, tak samo jak i 4. U mnie wszystko ok, nic nowego, a Dary Anioła przeczytaj, nie pożalujesz

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:23.