Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i Libby
Wiadomości odwiedzających od 221 do 230 z 570
  1. Sandy
    06.02.2011 15:02
    Sandy
    Ja bym w każdym razie chciała mieć syna. Wtedy mogłabym grać z nim w nogę i bawić się klockami lego ;D Okej, z dziewczynką też by można było, ale tutaj istnieje większa szansa na to, że ją bardziej zainteresują lalki i że zostanie różową księżniczką...
  2. Libby
    06.02.2011 15:00
    Libby
    Dla mnie dwójka to w sam raz .
  3. Sandy
    06.02.2011 14:56
    Sandy
    Nooo... teraz to naprawdę za tym wszystkim tęsknie. Ale reszta chyba też, bo jak tak raz o tym rozmawialiśmy to też mówili, że im starych czasów brakuje. Ech...
    No, ale takie już jest życie ;D Dlatego jeśli kiedyś będę miała dzieci to chcę przynajmniej dwójkę. Za żadne skarby nie chcę jedynaka/jedynaczki.
  4. Libby
    06.02.2011 14:48
    Libby
    Musiałam sobie widocznie kogoś w pośpiechu doliczyć .
    Rozumiem, o Ci chodzi. Nieciekawie zostać tak samej... Ma to swoje plusy, bo nie kłócicie się o łazienkę, czy komputer, ale jednak w grupie weselej .
  5. Sandy
    06.02.2011 13:58
    Sandy
    Jak to pięcioro? Dwóch braci + jedna siostra + ja = cztery ;D
    No, jak mu groziłam tą sesją zdjęciową to z nim pisałam. Bo on też już nie mieszka z nami. W sumie to jestem trochę jak jedynaczka, bo zostałam sama z mamą... Brakuje mi tych starych czasów, kiedy w domu było głośno, gdzie wszyscy kłócili się o telewizor i komputer (była zawsze kolejka ;D) i gdzie toczyły się wieczne wojny o łazienkę... Ech... Teraz jest tak już tylko na święta...
    O, zaraz zaglądnę ^^
  6. Libby
    06.02.2011 12:59
    Libby
    Z którym pisałaś? Chyba o którym pisałaś . Z początku nie mogłam dojść, o co Ci chodzi.
    Wiesz, faceci w tym wieku wcale nie są lepsi. Wiem coś o tym .
    Pięcioro Was jest?
    Ja mam tylko jednego brata.
    A tak w ogóle to wstawiłam odcinek .
  7. Sandy
    06.02.2011 12:39
    Sandy
    No mam. Nawet dwóch. Ten z którym pisałam ma 23 lata - wiem, straszne. Po nastolatku można by się spodziewać takiego zdjęcia ale po studencie? ;D Hm... no właśnie! Muszę go zapytać, czy był w momencie robienia fotki lekko wstawiony, bo to by wiele tłumaczyło xD
    A ty masz jakieś rodzeństwo? Znaczy, oprócz brata ^^
  8. Libby
    06.02.2011 12:29
    Libby
    Czego ja się tu dowiaduję - to Ty masz jeszcze brata . W jakim wieku, jeśli można wiedzieć? Jedno faceci z fotami przeginają w jedną stronę, drudzy w drugą, ale żeby z kamerki internetowej od dołu?
  9. Sandy
    06.02.2011 12:09
    Sandy
    Hehe, właśnie grożę mojemu bratu sesją zdjęciową ;D Bo wstawił sobie tak porażkowe zdjęcie na fb że to jest po prostu masakra. Nie dość, że od dołu (więc wyszło jakby był otyły) to jeszcze totalnie blady i... no po prostu jak nie on! A jakość też nie powala bo z kamerki internetowej. Ech... ci bracia ;D
  10. Libby
    06.02.2011 12:05
    Libby
    Taaaak ^^!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:47.