Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i Połówka
Wiadomości odwiedzających od 221 do 230 z 277
  1. Połówka
    05.02.2011 21:13
    Połówka
    a bo nie w Polsce zapomniałam
    u nas fajna sprawa z karnetami. 10 wstępów za bodajże 30 - 35zł . a więc z 10-5 zł się oszczędza. a do tego to jest tak, że te karnety to takie jakby tekturki z napisem na górze co i jak a na dole dziesięcioma kratkami na podpis tego co sprawdza. i to się łatwo wymazuje, a więc dodajesz sobie wejścia mój kolega już chyba z 3 razy wymazał cały karnet a tamci się nie skapli
  2. Sandy
    05.02.2011 21:10
    Sandy
    Ja z Wiednia A Świdnicę kojarzę ^^
    U mnie zależy na jakie lodowisko pójdziesz - na jednym jest zdzierstwo, na drugim taniocha. Ale za wypożyczenie łyżew chyba wszędzie płacisz tylko euro... (->w przeliczeniu na polskie = 4zł)
  3. Połówka
    05.02.2011 21:07
    Połówka
    ja ze Świdnicy (pomiędzy Wałbrzychem a Wrocławiem) . a Ty ?
    nie. u mnie jest zdzierstwo i jest drogo :c jeżeli masz własne łyżwy to 4zł za godzinę (no chyba że przyjdziesz o 8 to 4zł za 2 godziny ) a jeżeli wypożyczasz łyżwy to aż 8 :/ a jak z klasą to 1,50 wstęp a 4,50 wstęp + łyżwy.
  4. Sandy
    05.02.2011 21:05
    Sandy
    A skąd jesteś jeśli mogę spytać?
    Hm, u mnie wchodzisz, płacisz i jeździsz ile chcesz. Nie ma jakichś limitów ;D Ale jeśli przyjdziesz wieczorem, do 3h przed zamknięciem lodowiska to chyba też dostajesz jakąś zniżkę...
  5. Połówka
    05.02.2011 20:58
    Połówka
    ale wiesz jak się wystraszyłam na początku ? scena jak z horroru
    u mnie w mieście fajnie zrobili, w każdy dzień tygodnia (w weekendy też) jak przyjdziesz na 8 to płacisz za 1h a możesz jeździć 2
  6. Sandy
    05.02.2011 20:53
    Sandy
    Hahaha, genialne! xD Ach to menelstwo... chyba zrezygnuję dla niego z weterynarii xD
    Może w poniedziałek, albo wtorek. Zależy od tego kogo uda mi się wyciągnąć. Mogłoby być tez jutro, ale coś podejrzewam, że za duże tłumy będą ^^
  7. Połówka
    05.02.2011 20:50
    Połówka
    dostajesz kasę za żebranie, ah... ^^ . siedzę wczoraj w samochodzie przed sklepem (takim większym) i nagle usłyszałam taki huk. patrzę na prawo przez szybę a tam menel się rzucił na moją szybę. i stuka. ja siedzę i się śmieję, chociaż nie wiem czy nie powinnam go jakoś odgonić xd ale ktoś to zauważył i go odciągnął, coś mu nagadał to ten poszedł do śmietnika .
    kiedy wybierasz się na lodowisko ? ;>
  8. Sandy
    05.02.2011 20:47
    Sandy
    Milusio... - to mój wymarzony zawód. Naprawdę nad tym pomyślę! Nie ma to jak stary przytulny rów uliczny, oddani koledzy i piwko po pracy, która czasami bywa męcząca. Nie każdy trawi alkohol i czasem się komuś rzygnie... Ta... xD
    Postaram się zapamiętać, a potem zdam ci relację jak mi poszło
  9. Połówka
    05.02.2011 20:43
    Połówka
    to jak będziesz chciała spróbować to nie popełniaj tego błędu co ja na początku . najpierw kucnij, a jak już kucniesz to wyciągaj nogę. bo ja na początku robiłam tak, że kucałam na jednej nodze a drugą już wyciągałam .
    tak, właśnie takim menelem
  10. Sandy
    05.02.2011 20:41
    Sandy
    Aaaa! Już wiem, dzięki
    Kurczę, aż ci zazdroszczę. Wypróbuję to jak będę na lodowisku następnym razem. Założę się, że zaliczę przy tym glebę! ;D Ale oj tam ^^
    Jak to menelem? Takim prawdziwym sprzed sklepu?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:40.