Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 221 do 230 z 311
  1. cerastes
    05.04.2010 11:01
    cerastes
    Tak, wróciłam do MM ( powrót na stare śmieci ). Zmiana miała być tylko chwilowa, taki kaprys...
    Również życzę Wesołych Świąt, zwłaszcza mokrego Poniedziałku. :>
  2. Wielebny
    05.04.2010 09:15
    Wielebny
    Jednak wróciłaś do starego avatara ? A ja już się zdążyłem przyzwyczaić do tamtego av
    A tak przy okazji to wesołych i radosnych świąt wielkanocnych
  3. cerastes
    01.04.2010 20:34
    cerastes
    Własne tekstury... bardzo ambitnie ( może to właśnie efekt tego intensywnego myślenia ostatnio ).

No tak, trochę dużo mam do pobrania, ale przynajmniej wiem czego chcę szukać.
  4. Wielebny
    31.03.2010 14:34
    Wielebny
    Ja wreszcie się dorwałem do ciekawych tekstur pokryć terenu w edytorze. Dodatkowo zrobię kilka tekstur sam [tzn. skopiuje z edytora sandbox 2 z innej gry, która ma bardzo ładna grafikę, wiec i tekstury będę dobrej jakości.
    Teraz przez dwa tygodnie nie pobierałem żadnych dodatków i już widzę, że mam bardzo duże zaległości. Skoro zakładasz na nowo folder download to masz pewnie sporo do pobrania.
  5. cerastes
    31.03.2010 14:23
    cerastes
    Musiałeś naprawdę bardzo intensywnie myśleć skoro zgłodniałeś...

Jeśli chodzi o simy, to na razie robię na nowo folder Downloads. Z tym starym nie chce uruchomić się gra i nawet nie chcę go ruszać. Wolę zrobić na nowo i mieć tylko te dodatki, na których w tej chwili mi zależy.
  6. Wielebny
    30.03.2010 22:47
    Wielebny
    Moje głębokie przemyślenia doprowadziły mnie tylko do tego, że zgłodniałem i poszedłem coś zjeść Może następnym razem dojdę do jakiś ciekawszych wniosków
    Od jutra będę miał trochę dni wolnych, więc mogę śmiało zacząć pracę nad projektem, mam nadzieje, że i Ty pójdziesz w moje ślady i coś stworzysz w ts2
  7. cerastes
    30.03.2010 11:50
    cerastes
    Rozumiem i nie zdradzaj. Nie byłoby niespodzianki gdybyś wszystko powiedział.

Hm... ciekawa jestem czy te ogólne rozmyślania zaprowadziły Cię do jakichś ważnych wniosków... ? :>
  8. Wielebny
    28.03.2010 11:10
    Wielebny
    Jeśli pozwolisz wszystkich szczegółów Ci nie zdradzę.
    Ale twoje przypuszczenia są trafne
    Co ciekawe dom falingwater powstał w 1935 roku, więc ze względu na styl był jednym z pierwszym modernistycznych projektów.

A co do moich przemyśleń, to rozmyślam sobie tak ogólnie, nad wszystkim
  9. cerastes
    27.03.2010 22:53
    cerastes
    Twoja inspiracja bardzo mi się podoba ! Wnioskuję, że będzie to coś w sielskim klimacie, może coś takiego jak w Twoim projekcie ten mały krajobraz obok zamku... ?
    Masz coś podobnego jak ja... również wiele razy zdarzyło mi się zobaczyć jedną małą rzecz, która zainspirowała mnie do realizacji czegoś większego.

Tak, to ten dom z wodospadem miałam na myśli, ale nierealność pomysłu czyni z niego tylko oryginalny obrazek. Ciekawe co za śmiałek zdecydowałby się budować dom nad wodospadem... :]

Ps. Ciekawe nad czym tak sobie rozmyślasz... ? ( konwersacja z Miśkiem )
  10. Wielebny
    27.03.2010 16:24
    Wielebny
    Masz na myśli ten projekt http://timelookingaround.files.wordp...er-831x624.jpg [falingwater] ? Kiedyś nawet chciałem go zrealizować w ts2 ale nie do końca mi to wychodziło. [głównym powodem był problem z umiejscowieniem wodospadu, którego później użyłem w [parku waterfall]
    Ja po dłuższym namyśle wracam do swojej pierwotnej koncepcji, głównie przez, że znalazłem coś takiego http://www.thesimsresource.com/downl...eat/id/943445/ co mnie wręcz zainspirowała do mojego projektu.
    Nowoczesne budowle zostawię na później

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:53.