Wróć   TheSims.PL - Forum > Paka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Paka i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 221 do 230 z 535
  1. Paka
    24.12.2010 09:29
    Paka
    Hahaa, dobre oceny to ja juz mam ^^
    No i z tym jedzeniem to tez sie postaram, będe wchłaniał tyle kalorii ile wlezie

No ya Miyo ja Tobie róóóównieżż z głęęęboka (bez skojarzeń) składam żyyyczenia
    Żeby święta były mile spędzone, żeby gwiazdor był bogaty, żeby stół był grubo zapełniony żarciem, pomyślności i szczęścia w nowym roku i duuuuuuuuuuuużo dużo dobrego dla Miyo!
    Mery Chrysmas

Edit: Looos, niczym nie zaspamowałaś
  2. Miyoki
    24.12.2010 00:51
    Miyoki
    No bo ja nie tańczę
    Więc idę do czytelni i z koleżanką gramy w sudoku
    Albo w mahjong jak nam się to pierwsze znudzi

A tak w ogóle, to życzę Ci wesołych świąt spędzonych mile w rodzinnym gronie, fajnych prezentów, dobrego jedzenia - możesz sobie spokojnie od niego utyć - to nie grzech
    Dobrych ocen, żebyś się dostał do szkoły, do której zamierzasz dawać papiery, no i jeszcze wiele innych rzeczy ^^'
    Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! (chociaż zapewne i tak z okazji tego drugiego święta złożę Ci ponownie życzenia )

Edit: O nie! Jak tak spojrzałam to zorientowałam się, że zaspamowałam Ci językami!
  3. Paka
    21.12.2010 14:38
    Paka
    Jak to próba poloneza to dobra okazja do sudoku?
    nie czaje xD
  4. Miyoki
    20.12.2010 22:28
    Miyoki
    Wow, brawo!
    Kujon z Ciebie! Jestem pod wrażeniem :3

O, to nieźle babcia musi jeździć
    W sumie to bym się bała

Oj tam, oj tam. Lubisz ją
    Tylko tak się droczysz ^^
    Ale w sumie jeśli nie umie robić pierników, to lepiej, żeby się za to nie zabierała - chyba, że Ty ją nauczysz

Próba poloneza? Ach, próba poloneza to dla mnie idealna godzina na sudoku. Tylko mnie wkurza, że przez tego głupiego poloneza muszę być dłużej w szkole, bo się trochę poprzestawiały lekcje :/
  5. Paka
    17.12.2010 13:45
    Paka
    HAAHHAHA
    dziś spróbowałem znów tak jak na demotach iść do odpowiedzi z gegry, bo idzie mi najlepiej z klasy
    typka kazała klasie zadawać mi obiekty z Polski i pokazałem ff$hysko bezbłędnie = 6
    yhyhyh

no ja też tak mam, że musze patrzeć na drodze co gdzie i jak, nawet jako pasażer, ale to nie to, że sie boje:p
    w mojej rodzinie tak jakoś jest "zmotoryzowanie"
    wszyscy dobrze prowadzą, nawet babcia ledwo co wystartuje już ma 60km/h
    wkońcu miała w swojej historii 9 samchodów :d

haha coś ty, ja bym nie zjadł jej pierników, bo nie wiem co za syfy by tam wpuściła
    brzydze sie wszystkiego po niej i jej nie lubie

no i jeszcze dziś mieliśmy I próbe poloneza
    no i super, każdemu sie podobao, moglibyśmy tak ćwiczyć po 3h nawet
  6. Miyoki
    16.12.2010 21:33
    Miyoki
    Hehe, ja też zaczynam często od "No", ale kasuję i wymieniam xD
    Dzięki
    O, piąteczka - ładnie :>
    Może szóstka będzie następnym razem?

Ja tam się boję nie prowadząc
    Jak mam jechać do Warszawy (jako pasażer oczywiście), to nie zmrużę nawet oka, bo muszę pilnować kierowcy o.o

To teraz niech sama zrobi pierniki. Ty już swoją robotę wykonałeś, a że zjadła, to już nie Twój problem.
    Spokojnie, bez nerwów

Ja nie pamiętam imion. Wiem, że ten co wygrał był taki niski i miał długie włosy i ponad 30 lat xd
  7. Paka
    16.12.2010 14:07
    Paka
    hah, widze, że prawie każde zdanie zaczynam od "no" xd
  8. Paka
    16.12.2010 14:06
    Paka
    No brawo za to 1 miejsce^^
    No ja dziś pisałem spr z ang i dostałem 5 :s
    A liczyłem na 6

No takie porównanie, bo akurat mi do głowy przyszło

Ja tam sie bałem kiedyś (hah, kiedyś) jeździć jak inne auta jechały na ulicy, a teraz już sie nie boje i wręcz prosze żeby był ruch, bo wtedy jest ciekawiej ;p

No a co do pokemona to ta je#### szm##a wyjadła już całe opakowanie
    Dziś patrze ile jest i w jednym było tylko 1
    No chyba ją zak###ię jak wróci do domu

No ja nie mam polsatu (tzn teraz już mam, cyfra wprowadziła) więc też tego szajsu nie oglądam
    oo 2 seria ycd, ja pamiętam, że tak byłem za Anetą, masakra
    fajnie tańczyła i wgl podobała mi sie ;d
  9. Miyoki
    15.12.2010 22:56
    Miyoki
    Nie mam prawa jazdy. Myślę, by zdawać po maturze.
    Wolę jak ktoś mnie wozi niż sama jeździć xD
    A zresztą mam dziwne lęki przed jazdą, ale to zazwyczaj poza miastem

A właśnie, jak Ci nie przypasuje klasa w technikum czy gdziekolwiek się wybierzesz, to zawsze możesz się przenieść. Chociaż ja nigdy tego nie stosowałam, ale może powinnam w przypadku gimnazjum, ale już się głupia dyrektorka nie dała ubłagać :/

Przez ekran, jak w Ringu xD
    Schowaj przed nim pierniki
    Albo zamknij go w pokeballu xd

Mi się nie miały jak znudzić, bo ja ich nie oglądam wcale. Jak oni śpiewają nie widziałam ani razu, tak samo gwiazdy tańczą na lodzie i top model, a taniec z gwiazdami dawno temu obejrzałam może z 6 odcinków. Mam talent chyba tak samo. Jedynie z tych wszystkich to YCD obejrzałam drugą serię od początku do końca
    Jakoś mnie to nie interesuje zbytnio :x

O, może liczba śpiewaków się w końcu zmniejszy xd
  10. Miyoki
    15.12.2010 22:54
    Miyoki
    No tak tylko powiedziałam, że jak będziesz w liceum i będziesz miał genetykę, jeśli będziesz xd
    Kolejny z rzędu? Nie, pierwszy xd
    Może po prostu Ci napisałam kiedyś, że się zapisałam, ale dzisiaj miałam.
    I co? Pierwsze miejsce! Ale ze mnie kujon :3
    Dostałam za to 6 z angola i 6 z polaka
    Tylko za bardzo mi się te oceny nie przydadzą, bo z polaka proponowaną mam 3, a z angola 4 i jakoś nie sądzę, by mi się to zmieniło, skoro nawet się nie wahają.
    Haha, mi tak samo ręka drżała. Ba! Ja cała byłam rozdygotana. Ale porównanie dałeś - jak wibrator xDD
    I to niby ja jestem zboczona

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:51.