Wróć   TheSims.PL - Forum > Bush
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Bush i Gold_Chocolate
Wiadomości odwiedzających od 221 do 230 z 396
  1. Bush
    19.07.2010 23:08
    Bush
    Na prawdę polecam. W wolnych chwilach jest cudownie sobie coś tak pobazgrolić, ja na przykład piszę wiersze i krótkie opowiadania plus drugie długie, ale o tym wiesz. Chcę, by było tak długie jak książka, zobaczę co z tego wyjdzie. I jest napisane lepszym językiem niż Łowcy Cienia, bo to jest pisane pod postacią narracji pierwszoosobowej, a tamto nie. I czasem warto jest też sobie porysować.
  2. Gold_Chocolate
    19.07.2010 21:47
    Gold_Chocolate
    Juupi jej .! Nawet nie wiesz jak się z tego powodu cieszę... ostatnio mam jakieś przypływy weny , których nie umiem wyładować podczas tańca więc chyba kupię sobie jakiś ładny zeszyt i zacznę coś tam wypisywać ..
  3. Bush
    19.07.2010 21:37
    Bush
    Dziękuję
    Właściwie przed jakimiś dwoma godzinami zastanawiałam się, czy nie włączyć kompa i zacząć fs, ale poszłam pobiagać naokoło jeziora i niedawno wróciłam, więc nie miałam czasu. Ale jeśli jutro znajdę czas to zacznę.
  4. Gold_Chocolate
    19.07.2010 21:14
    Gold_Chocolate
    Przeczytałam , bardzo mi się podoba . Wydaję mi się , że Chase jest podobny do mojego przyjaciela. Wyłapałam kilka błędów ale nie zbyt dużych więc ogólnie jest super.! ;] nic dodać nic ująć kochana.!
  5. Gold_Chocolate
    19.07.2010 21:04
    Gold_Chocolate
    No to super
  6. Bush
    19.07.2010 21:02
    Bush
    Ah, dziekuję. Najpierw wydawał się przerażający, ale się przyzwyczaiłam.
    I mam jauż dalszą część. Już wysyłam.
  7. Gold_Chocolate
    19.07.2010 19:31
    Gold_Chocolate
    No a ja się cieszę , że jako pierwsza przeczytałam na razie początek tak wspaniałego opowiadania No i czekam na dalsze losy Max )

p.s widzę nowy avek - boski
  8. Bush
    19.07.2010 16:59
    Bush
    Myślisz? Tak się nadal zastanawiam, lecz największym problemrm jest dla mnie brak czasu. Jednak jak się zaprę, to zawsze coś dokańczam, więc jestem już blisko podjęcia decyzji, pozytywnej oczywiście. A perespektywa tego, że ktoś to by czytał i chwalił jest na serio pocieszająca, a gdyby wszystkim się podobało rozpierałąby mnie taka radość, że nie jestem w stanie tego opisać. I jak już wcześniej napisałam zaczęłam pisać coś nowego, i napisałam, że są tam nieodpowiednie treści, lecz zmieniłam to. Jednak mam dopiero kilka stron, więc narazie zostawiam to w spokoju. I cieszę się, że Ci się podoba, to dla mnie wielka radość.
  9. Gold_Chocolate
    19.07.2010 13:57
    Gold_Chocolate
    no,no,no...to jest cudne.! Teraz już wszystko rozumiem , i już wiem , że to będzie mi się bardzo podobać.! I coś czuję , że to byłby hit na forum Wiesz to prawda ? ;>>
  10. Bush
    19.07.2010 13:04
    Bush
    No to nieźle.
    I już wysłałam nową część.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:05.