Wróć   TheSims.PL - Forum > Annetti
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Annetti i Kowai-Neko
Wiadomości odwiedzających od 221 do 230 z 312
  1. Kowai-Neko
    29.07.2015 12:54
    Kowai-Neko
    To Pola nigdy już nie zobaczy swojego syna Na co umarł Tobiasz? To kiedy Julita została zoną Grzesia? Na twoim blogu spotykała się z nim jeszcze jak Ksawery był mały.
  2. Annetti
    28.07.2015 18:36
    Annetti
    No cóż... Pola nie miała za wiele do gadania... Zwłaszcza, że jej ojciec i Robert Szychowicz (ojciec Kaspiana) nie są aktualnie w najlepszych stosunkach i gdyby Lucek nie chciał oddać dziecka, to rodzina mogłaby mieć poważne kłopoty
    Czemu zaraz ja? Nie miał szczęścia chłop i tyle :< A Ksawery mieszka z dziadkami, bo nie za bardzo podobała mu się wizja zamieszkania z matką i ojczymem. Julita chciała go przekonać, ale młodemu jest bardzo dobrze u dziadków. W końcu jako nastolatek miał już swoje pomysły i jako tako chciał decydować o swojej przyszłości.
  3. Kowai-Neko
    28.07.2015 17:57
    Kowai-Neko
    A Pola nie będzie walczyć o Kaspiana? Tobiasz nie żyje!!!! Co mu zrobiłaś Dlaczego Ksawi mieszka z dziadkami? Julita nie chciała go Ok, to czekam i dzięki
  4. Annetti
    28.07.2015 16:59
    Annetti
    Bo chce mieć dziecko/następcę? Kto go tam wie... Pola więc niedługo nacieszy się Kaspiankiem
    Haha, Ksawery raczej nie ma zbyt wielu okazji do sprawdzenia się w roli starszego brata. Nie mieszka z rodzicami tylko z dziadkami. Ojciec, jak jeszcze żył, to organizował spotkania Ksawerego i małej Zosi, ale potem kontakt się urwał. Poza tym Ksawery już jako nastolatek nie za bardzo ma ochotę zajmować się drugą młodszą siostrą (tym razem ze strony mamy). Ma własne problemy xd
    Jak znajdę linka, to ci podam. Na tę chwilę nie mogę sobie przypomnieć skąd to mam xD
  5. Kowai-Neko
    28.07.2015 16:06
    Kowai-Neko
    Ale jak to ojciec dziecka Poli chce jej zabrać? Czemu? To pewnie Ksawery jest dobrym bratem? A możesz mi podać link do sukienki Julity?
  6. Annetti
    28.07.2015 15:24
    Annetti
    To są normalne stroje Żaden z nich nie był ściągany jako ciążowy.
    Och, Pola z dzieckiem radzi sobie bardzo dobrze, szkoda, że ojciec dziecka je zabierze
    Hah, Ksawery ma nawet DWIE siostry. No, ale Ksawiego ciężko przebić
  7. Kowai-Neko
    28.07.2015 15:07
    Kowai-Neko
    Widzę że bociany doleciały do twoich simek W ogóle jestem pod wrażeniem twoich stroi ciążowych. Dasz linka do nich? Jestem ciekawa czy Pola poradzi sobie z dzieckiem? Ksawery ma siostre! Ciekawe czy będzie tak urocza jak on
  8. Kowai-Neko
    26.07.2015 22:44
    Kowai-Neko
    A, ok XD W ogóle mam zaplanowane już historie dla Leosia, jego przyjaciół, wrogów i miłości
  9. Annetti
    26.07.2015 22:02
    Annetti
    A, bo jak go kąpałam to kliknęłam na to, żeby go ubrało w strój wizytowy, a dla niemowlaków nie ma takowego przypisanego, więc automatycznie go rozebrało xd Dzieło InSima
  10. Kowai-Neko
    26.07.2015 21:45
    Kowai-Neko
    Dzięki, ale jak to nie masz? Kiedyś pokazywałaś zdjęcie maluszka w kąpieli bez cenzury (jak to dziwnie brzmi XD)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:33.