Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 231 do 240 z 281
  1. Annetti
    26.01.2015 21:21
    Annetti
    Gabryś i tak jest już długowieczny. Zna swojego prawnuka, który umie już chodzić, więc wiesz! Niektórzy nawet dorosłości wnuków nie doczekują, nie mówiąc o prawnukach Starzenie się Gabrysia jest jednym z powodów dla których ostatnio nie zaglądam na jego parcelę
  2. Libby
    26.01.2015 21:11
    Libby
    Właśnie o tym też myślałam. Dlatego musisz robić wszystko, żeby żył wiecznie ! Po prostu Secretissimum bez Gabrysia, to już nie będzie Secretissimum!
  3. Annetti
    26.01.2015 21:08
    Annetti
    Oj tam Pomyśl sobie co będzie jak Gabrysiowi skończą się grupy wiekowe! Niestety, nie jest on wieczny, a simowy zegar tyka coraz głośniej
  4. Libby
    26.01.2015 21:00
    Libby
    Anka staruszką... A ja wciąż mam w pamięci, jak miała być z Gabrysiem! Nie wybaczę Ci, że Gabryś to już też staruszek !
  5. Libby
    21.01.2015 19:11
    Libby
    Ja po prostu od dłuższego czasu nie miałam czasu na czytanie...Czytałam wręcz bardzo sporadycznie, co do mnie aż niepodobne. Dopiero ostatnio wróciłam do czytania, z czego się bardzo cieszę .
    Ach, jutro powinna dojść paczka z książkami .
    Współczuję...
  6. Annetti
    21.01.2015 19:01
    Annetti
    Ja to jestem stałą klientką w księgarni Gościu zawsze daje mi zniżki, rabaty itd. W końcu nakręcam mu niezły interes Chociaż ostatnimi czasy zachodzę jedynie po kolejne lektury w wydaniu Grega (jak się okazuje nie ma lektur z opracowaniami książek awangardowych artystów I jak ja teraz ogarnę np. Gombrowicza? )
    Ja aktualnie zaczytuję się w moich notatkach z WoS-u. Jutro kartkóweczka z organizacji międzynarodowych, których jest w cholerę i trochu :/
  7. Libby
    21.01.2015 18:35
    Libby
    Oh yeah !
    A ja wczoraj wieczorem zamówiłam sobie zapas kilku książek Cecelii Ahern . Jest fajna strona, gdzie można taniej kupić .
    A aktualnie czytam po raz trzeci chyba Pana i Panią Smith.
    Tak dawno nic nie czytałam, że teraz pochłaniam .
  8. Annetti
    21.01.2015 17:44
    Annetti
    Udało mi się wstawić notkę na bloga razem z drzewem genealogicznym Bąkiewiczów
  9. Libby
    20.01.2015 17:36
    Libby
    Mam nadzieję, bo nie przystoi takiej sławie .
    Najgorsza szuja! Nie zamierzał dobrze się prowadzić, a list zachachmęcił... Jak bym go dorwała w swoje ręce...!
    Moja ulubiona para to Scarlett i Rhett. Z całego serca polecam "Przeminęło z wiatrem"! Czytałam dwa razy plus raz "Rhetta Buttlera" i "Nie przeminęło z wiatrem" - biografię autorki, pierwowzory postaci itp.
  10. Annetti
    20.01.2015 17:20
    Annetti
    I tu kolejny raz widać geniusz Phila Oj, tam, Alex jako lekarz z pewnością bazgrze jak kura pazurem, więc może nie widać tych błędów w piśmie Faktycznie, właśnie sobie przypomniałam jaka z Jakmutama szuja.
    A jaka jest twoja ulubiona para?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:05.