Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i Połówka
Wiadomości odwiedzających od 231 do 240 z 277
  1. Połówka
    05.02.2011 20:38
    Połówka
    dokładnie ! . właśnie kiedyś bardzo chciałam być weterynarzem, a teraz coraz mniej. wiesz, równie dobrze można zostać menelem ! ^^ . adoptowana siostra mojej pani od j.niemieckiego jest menelem wszystko przed nami . a pistolet to takie coś, że jedziesz, kucasz i wysuwasz jedną nogę do przodu ... nie wiem jak Ci to wytłumaczyć
    o ! znalazłam jakieś moje zdjęcie ; http://img833.imageshack.us/img833/5641/dsc07901d.jpg
  2. Sandy
    05.02.2011 20:33
    Sandy
    Wow, no to niezła jesteś! Ja nie mam pojęcia jak się robi przeplatankę. Za to do tyłu jeżdżę jak mistrz - zakładając, że ktoś mnie pcha xD W ogóle nie wiem nawet co to jest pistolet... Ale brzmi fajne *_* ;D
    Wiesz, prawdopodobnie do matury (albo i dłużej) żadna z nas nie będzie jeszcze pewna co do swojego przyszłego zawodu. Mało kto jest pewny swojego powołania Ja interesuję się anatomią, ale ciągnie mnie również do programowania, obróbki filmów... lubię też malować, śpiewać, a z mitologią jestem za pan brat. Pewnie jeszcze z dziesięć razy się rozmyślę co do tej weterynarii i skończę na fizyce lub biotechnologii... A może i farmację zrobię... Cholera, aż za dużo rzeczy mnie interesuje!
    Też tak masz, że gdyby zmieszać wszystkie twoje zainteresowania powstałby z tego istny chaos? ^^
  3. Połówka
    05.02.2011 20:26
    Połówka
    ja właśnie nie jestem pewna co do tego zawodu. chcę pomagać zwierzakom, ale ciężko by mi było np. uśpić jakiegoś zwierzaka. albo ogólnie, że operacja się nie uda i zwierzak umrze.
    a na łyżwach jakoś jeżdżę umiem do tyłu, przeplatanką do przodu (do tyłu nawet nie próbowałam ) . no i pistolet . a gleby rzadko zaliczam, a przynajmniej się staram ale mam figurówki i często potykam się o ząbki i prawie upadam
  4. Sandy
    05.02.2011 20:22
    Sandy
    Noo... W sumie najpierw chciałam pójść na medycynę, ale ten kierunek jest oblegany bardziej niż wyprzedaże w godzinach szczytu ;D Poza tym studia są strasznie długie, przy czym musisz pamiętać, że uczysz się całe życie. W dodatku pacjenci bywają różni i jeszcze będą cię skarżyć za byle głupotę... Wiem - właściciele zwierząt też mogą to zrobić jednak... no nie wiem. To jest jednak coś innego, tym bardziej że po operacji pies nie będzie ci jęczeć, że go coś boli ;D
    Hehe, a umiesz na łyżwach jeździć? Bo ja tak średnio i w sumie jestem totalną niezdarą (nie tylko na lodowisku) więc często zaliczam glebę... Ale tylko jeśli moi jakże-to-wspaniale-szybcy przyjaciele stwierdzają, że czas zagrać w łapanego ;D
  5. Połówka
    05.02.2011 20:16
    Połówka
    nie, okno zamknięte było. tez chcesz zostać weterynarzem ?
    a ja chyba w Polsce zostaję. ze znajomymi. no i tak jak Ty - lodowisko
  6. Sandy
    05.02.2011 20:15
    Sandy
    No co ty, nie przynudzasz! Jako przyszły weterynarz muszę zbierać informacje!
    Hm... a może było otwarte okno i zamarzła? Ale na to na pewno byście sami wpadli...
    Tak, mam zamiar leniuchować do bólu No może nie do końca... na pewno wybiorę się kilka razy na łyżwy, ale wątpię, że uda mi się znajomych na narty wyciągnąć. No i jeszcze pojedziemy z mamą w odwiedziny do rodziny w Polsce, więc aż takiego relaksu sobie nie zrobię
    A ty?
  7. Połówka
    05.02.2011 20:11
    Połówka
    właśnie z nią wszystko było okej, a jak była chora to było to widzieć. a zmarła w zimie, kiedy nie było słońca . moja siostra ze znajomymi wywnioskowali, że albo się czegoś przestraszyła i na zawał (ale czego mogła wystraszyć się na śmierć, czego my byśmy nie usłyszeli ? ) . drugie co wymyślili, to fakt, że ja miałam anginę i coś jakby grypę jelitową, później zaraziła się moja siostra i mój tata. i że Dżafa też mogła. no ale to właśnie tak jak mówię - nic po niej nie było widać. i jeszcze jedno było, ale nie pamiętam co. ale dobra, bo ja Cię przynudzam . masz jakieś plany na ferie?
  8. Sandy
    05.02.2011 20:07
    Sandy
    Dziwne. Może była za dużo na słońcu albo coś? Pamiętam, że królik kumpeli zdechł, bo dostał czegoś w rodzaju udaru. Albo może miała jakąś chorobę, o której nie wiedzieliście?
    Pinio.. słitaśnie
  9. Połówka
    05.02.2011 20:03
    Połówka
    nie wiadomo siostra wróciła o ok. 5 ze studniówki - Dżafa normalnie biegała. a o 10 leżała sztywna . mój tato przed chwilą uznał, że nowy królik będzie, ale on da imię i wybrał Pinio
  10. Sandy
    05.02.2011 20:01
    Sandy
    Ojej, dlaczego tak szybko zdechła? ):

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:44.