Wróć   TheSims.PL - Forum > kalafjor
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy kalafjor i Candle
Wiadomości odwiedzających od 231 do 240 z 305
  1. Candle
    22.06.2011 19:23
    Candle
    zmieniam WIEŚ zupełnie . jakieś 30 km. od miejsca, w którym aktualnie mieszkam/łam
  2. kalafjor
    22.06.2011 18:59
    kalafjor
    No większość klasy idzie do tej samej szkoły.
    A przeprowadzasz się w tym samym mieście czy zmieniasz miasto zupełnie?
  3. Candle
    22.06.2011 18:57
    Candle
    to masz dobrze . i pewnie połowa, wszystkich lub przynajmniej większość osób będzie z tobą chodziło. a ja będę sama jak palec . no wiesz nowa szkoła . i jakieś 30 km. od tej . wyprowadzka
  4. kalafjor
    22.06.2011 18:47
    kalafjor
    Do innego, ale na tym samym osiedlu.
    Według google maps około 20 minut drogi z jednej szkoły do drugiej pieszo.
  5. Candle
    22.06.2011 18:38
    Candle
    he he . niezłe te nagrody naprawdę
    Klasa jest tak bardzo zorganizowana, że połowa zdjęć do ramki zapomniała ;D . nie no . będę tęskniła . a ty będziesz chodził do tego samego budynku czy innego ;D ?
  6. kalafjor
    22.06.2011 18:19
    kalafjor
    Nauczanie podstawowe żądzi!
    Aż może, zaprzestanę nauki po gimnazjum... Co tam mgr przed nazwiskiem. xDD

U was pełna klasa widzę. U nas tak kolorowo nie ma. Jak co roku dostaliśmy książki od rady rodziców, ci co mieli świadectwa z paskiem dostali dwa bilety na basen odkryty na cały dzień. I tak jest teoretycznie co roku. Świadectwo, książka, list gratulacyjny, w tym roku dyplom ukończenia szkoły blablabla. Oczywiście tylko dla nas wybranych takie bajery. We wcześniejszych klasach książki były tylko dla czerwonopaskowców.
    Najgorsze było to, że we wcześniejszych klasach jako "nagrodę" za dobre wyniki w nauce (czyli tą książkę) trzeba było zapłacić 50 złotych, a książka kosztowała 30... To się nazywa nagroda... Więc nie płaciłem.
  7. Candle
    22.06.2011 12:44
    Candle
    he he .
    u nas to było zamieszanie. Tam pani opowiedziała, żeby nam nie odbił itp., a potem odbieraliśmy wyniki z egzaminu i jeszcze zdjęcia do ramki DLA MNIE wkładali . I misia dostałam, w sumie 3 książki ( jedną od nauczycielki polskiego, drugą od wychowawczyni, a trzecia nagroda ) 2 dyplomy i jakiś stroik (?) od wychowawczyni
    a ty co dostałeś ?

Mam normalnie wykształcenie podstawowe . czad no nie ?
  8. kalafjor
    22.06.2011 12:34
    kalafjor
    A spoczi. >D
    Nikt nie płakał. No.. Pani w sumie się wzruszyła, że już spadamy do gimnazjum. xDD
  9. Candle
    22.06.2011 12:08
    Candle
    Heej !
    jak tam zakończenie ?
  10. kalafjor
    20.06.2011 19:24
    kalafjor
    Z miasta, teoretycznie, bo nic tu nie ma. ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:18.