Wróć   TheSims.PL - Forum > Volturia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Volturia i Sandy
Wiadomości odwiedzających od 231 do 240 z 244
  1. Sandy
    08.10.2009 06:32
    Sandy
    'Why not?' - czemu sama na to nie wpadłam =D Ale podejrzewam, że wtedy zacznę się mylić. Chcąc napisać komentarz tobie napiszę sobie Jeśli nic więcej z Twoją pomocą (- mam nadzieję) nie wymyślę, to zostanie 'Why not?' ;D
  2. Volturia
    07.10.2009 21:58
    Volturia
    hm. co powiesz na nazwę na druga serię 'Why me?' 'Why not?' ;D prymitywne, ale może przejdzie. Czekam z niecierpliwością na twoje FS ;D może pomogę z nazwą - teraz wymyslam lepsze ;D
  3. Sandy
    07.10.2009 21:15
    Sandy
    Bloga chętnie poczytam I bynajmniej nie sądzę, że twój styl jest ciężki. Bardzo łatwo czyta się twoje FS, co naprawdę jest ogromną zaletą. A co do tytułu twojego FS to ja nie mam zastrzeżeń ^^ Może jutro zabiorę się za ostateczne poprawki i jednak wstawię. No ale nie wiem, nie wiem. Nic nie obiecuję
  4. Volturia
    07.10.2009 21:09
    Volturia
    ciężki? a ja nie? ;D nawet nie wiesz jak się momentami śmieje z moich epitetów Też mam blogi. ( www.transfuzja-wyobrazen.blog.onet.pl - uwierz, zupełnie inny styl )
    Hm.. plagiat? ; D kochaana - patrząc po FS moim i Livki, większego plagiatu być nie może Chętnie przeczytam. A tytuł? - wiesz jak nie lubię mojego?
  5. Sandy
    07.10.2009 20:46
    Sandy
    Hehe, no wiesz, ale jakbyś jednak się na Zac'a Efrona zdecydowała to zawsze masz taką możliwość. Taki 'Powrót do przeszłości' - kolejny odcinek z serii 'wspomnienia'. Emma ma czarne włosy więc na Vanesse też by się nadawała
    A nad FS myślałam. Właściwie już nawet kawałek napisałam i zrobiłam zdjęcia, ale zanim ja wymyślę tytuł to upłyną wieki. No i w sumie nie wiem, czy nie uznano by tego za plagiat twojego FS, bo w planach również byłby zimny, blondwłosy drań (aczkolwiek o nieco innym charakterze, pracy, zainteresowaniach, przeszłości kryminalnej... stop. Ian nie ma przeszłości kryminalnej - a przynajmniej ja nic o tym nie wiem xD). Poza tym pisałam kiedyś coś w rodzaju bloga z opowiadaniami i ludzie twierdzili, że mam ciężki styl, więc trochę się boję oceny na tym forum ^^
  6. Volturia
    07.10.2009 20:34
    Volturia
    hahah. masz dobrą wyobraźnię . myślałaś kiedyś nad napisaniem FS? w zasadzie - moją chorobą jest to, że nieuleczalnie namawiam co poniektórych, którzy sprawiają wrażenie dobrych pisarzy, na napisanie czegokolwiek. Biedna Mizia, musi być na mnie wściekła ;D
    Hannah Montana? OMG - no way. Ian jak Zack Efron w HSM? też nie przejdzie ;D
  7. Sandy
    07.10.2009 20:28
    Sandy
    Ja na twoim miejscu bardziej bałabym się komentarza typu: 'Kojarzy mi się z Hanną Montaną', albo czegoś w tym stylu. Ale żeby osiągnąć taką opinię musiałabyś chyba zamienić Emmę w różowo-czerwony obiekt (o jasnych włosach) niezidentyfikowany. No i wstawić do gry jakiegoś kucyka Pony - bez niego by się nie obeszło W każdym razie nie wiem nawet po co to piszę, bo taka opinia ci nie grozi
  8. Volturia
    07.10.2009 20:22
    Volturia
    o tak ; opini ' druga MDS' boje się najbardziej ; D ale ten rok, czy dwa to okazuje się, nie tak najdłużej
  9. Sandy
    07.10.2009 19:52
    Sandy
    Może to i lepiej Ja tam nie mam nic przeciwko długiemu FS, wręcz przeciwnie No chyba, że zamierzasz stworzyć z tego drugą "modę na sukces" - wtedy nie obiecuję, że doczytam do końca. (Ale wątpię, żeby chciałoby ci się pisać jedno fotostory do końca swojego życia
  10. Volturia
    07.10.2009 19:14
    Volturia
    ugh... dokładnie nie wiem. ale czeka nas jeszcze drugie tyle, a może więcej ; D akcja dopiero nabiera tępa ;|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:56.