Wróć   TheSims.PL - Forum > Gold_Chocolate
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Gold_Chocolate i Bush
Wiadomości odwiedzających od 231 do 240 z 396
  1. Gold_Chocolate
    19.07.2010 12:32
    Gold_Chocolate
    Więc tak : Chłopak ma na imię Miłosz , ma ciemne oczy , ciemne włosy , ciemną karnację , jest wysoki , ma 16 lat () i jest wysportowany ;] Razem z koleżanką mamy zamiar się z nim zaprzyjaźnić jak tylko wróci z Niemczech bo pojechał tam do wujka. Ma 5-letniego braciszka.A no i uwielbia jeździć na skuterze i jest wgl. śliczny.. na tym ostatnio skończyłaś :
    - Proszę, nie dziękuj. – Patrzę na niego i w jego oczach zauważam coś dziwnego. Jakby tęsknotę pomieszaną troszkę z żalem. Ale nie do innych, tylko do siebie samego. Teraz jest w nim coś ujmującego, coś rozbrajającego, jakby był jeszcze małym dzieckiem, któremu odebrano lizaka.
  2. Bush
    19.07.2010 11:34
    Bush
    A jaki fragment kończy me wypociny Tobie wysłane?
  3. Bush
    19.07.2010 11:26
    Bush
    Uuuuuuuuuuuuuuuu! No a jaki jest ten chłopak? Przystojny? Wysoki? Ciemnooki? Napisz wszystko!
  4. Gold_Chocolate
    18.07.2010 20:43
    Gold_Chocolate
    No to super.! Kondycje to teraz na pewno masz.;] A ja byłam wczoraj z kumpelą w Katowicach w Silesi na Zaćmieniu.! Film jest zarąbisty.! No i ogólnie u mnie wszystko już jakoś nabrało lepszego obrotu ... na moim nowym placu zebrała się taka "elitka" , jak podobno było kiedyś i już nie czuję się tu tak obco.. niby jedna ulica dalej , a jaka różnica... no i okazało się , że obok mnie mieszka taki chłopak... hahahha
  5. Bush
    18.07.2010 20:36
    Bush
    Przepraszam, że wcześniej nie odpisywałam, lecz właśnie przed dwoma godzinami wróciłam z obozu militarnego. Było genialnie ale jeszcze nigdy w życiu nie byłam tak zmęczona! Boże! Ale panowała tam dyscyplina. Tyulko musztra, biegi, musztra, kary w postaci biegów i pompek czy przysiadów, znowu biegi i trochę zająć. Do tego ograniczały sią nasze zajęcia ale było genialnie. Niesamowicie poprawiłam sobie kondychę. No wiesz, nocne biegi za karę za kładem robią swoje. Tyle, że w oferie były zajęcia na kładach a nie za nimi.
    No i byłó bardzo dużo survivalu. Sciany wspinaczkowe paintball i inne takie. A potem biegi do KaKoźla. Taki nasz obozowy żarcik.
  6. Gold_Chocolate
    07.07.2010 18:48
    Gold_Chocolate
    Nareszcie słońce.! (musiałam Ci to oznajmić , jestem happy) Co tam u Ciebie ?

Przeczytałam twój komentarz do jednego z FS i myślałam , że spadnę krzesła. Ty nie masz talentu do pisania?! to kto ma w takim wypadku ?
  7. Gold_Chocolate
    06.07.2010 15:02
    Gold_Chocolate
    Hehe już oceniam ; >
  8. Bush
    06.07.2010 13:43
    Bush
    Jest kolejny sim. Znaczy simka, ale simowie to taka bezpłuciowa, ogólna nazwa, więc na poczatku tak napisałam. No ale później się poprawiłam, bo stwierdziłam, że możesz pomyśleć, że to kolejny sim, a wcale tak nie jest.^^
  9. Gold_Chocolate
    06.07.2010 10:05
    Gold_Chocolate
    No , ale teraz lato , to masz tego czasu dużo No a u nas tak ma do piątku być, taka mdła pogoda.
  10. Bush
    05.07.2010 22:33
    Bush
    Pada? To u nas trzydziestostopniowy upał! Po prostu wytrzymać nie można, tak gorąco. Cały dzień siedzę w wodzie i nic innego nie robię. No, oprócz używania laptopa i oglądania telewizji i oczywiście pisania i czytania + jak mi się zachce - grania w simsy. Czasami najdzie mnie wena i zaczynam rysować, a jak już się do tego zabiorę to pochłania cholernir dużo czasu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:21.