Wróć   TheSims.PL - Forum > Annetti
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Annetti i Kowai-Neko
Wiadomości odwiedzających od 231 do 240 z 312
  1. Annetti
    26.07.2015 20:25
    Annetti
    Hah, no to miłego wypoczynku
    Zmarszczki Ilony? U niej, to akurat taki skin, który u starszych chyba trochę tak wygląda jakby seniorzy mieli zmarszczki Ale tu są jeszcze jakieś: http://modthesims.info/d/399091
    No i nie mam żadnego moda na cenzurę
  2. Kowai-Neko
    26.07.2015 13:21
    Kowai-Neko
    Hej, no nie ma zdjęć ponieważ nie zdążyłam a teraz jestem na wakacjach. Ale gdy wrócę to biorę się do roboty. A możesz mi zdradzić skąd masz zmarszczki Ilony i mod na cenzure?
  3. Annetti
    20.07.2015 23:09
    Annetti
    No i ni ma zdjęć :<
  4. Kowai-Neko
    20.07.2015 14:46
    Kowai-Neko
    Ma na imię Leonard
  5. Annetti
    20.07.2015 14:17
    Annetti
    Haha, spoko Też nieraz nie mam cierpliwości Swoją drogą jak ma na imię dzieciątko burmistrza?
  6. Kowai-Neko
    20.07.2015 13:59
    Kowai-Neko
    Też tak robię z dziecmi, ale nie mam takiej cierpliwości. I jak mi się urodzi ten wymarzony chłopiec to już niech ma te zielone oczy a nie niebieskie Tak właśnie chodziło mi o pozy, dzięki za pomoc.
  7. Annetti
    20.07.2015 13:44
    Annetti
    Ja zawsze zapisuję grę przed tym jak ma się dziecko urodzić. Jeżeli np. mam zaplanowane, że ma się urodzić chłopiec o blond włosach, a wychodzi czarnowłosa dziewczynka, to po prostu wychodzę do otoczenia nie zapisując gry. Wchodzę do rodzinki znowu i tak do skutku, aż urodzi się takie jakie chciałam. No chyba, że zmieniam zdanie nagle, ale to nieczęsto się zdarza. Ostatnio właśnie przy Jarku :> Miał mieć inny kolor oczu: szary albo taki bursztynowy, ale jak zobaczyłam to jasne, błękitne spojrzenie, to wiedziałam, że nie może mieć innego xd
    Aaa... Chodzi ci o ustawianie ich w pozach? Też miałam z tym mega problemu i jedne nakładały się na drugie, ale zaczęłam wykorzystywać OMSP . Dzięki temu ustawiam ich sobie do woli jak tylko chcę
  8. Kowai-Neko
    20.07.2015 13:23
    Kowai-Neko
    No to widzę że masz plany na przyszłość. A co zrobisz jak urodzi się syn? Wiesz przypadkiem jak mogę przedstawiać simów? Bo gdy chce ich przedstawić w pozie to okazuje się że nie mogę. I wygląda to tak że jeden na drugim jest.
  9. Annetti
    20.07.2015 13:08
    Annetti
    W sumie to jakiś wielkich, to nie. Podejrzewam, że namieszam trochę w życiu jego rodziców (Kaśka zdradza Franciszka i pewnie w końcu się o tym dowie :< ), ale ogólnie to ma być raczej szczęśliwy. Prawdopodobnie w przyszłości ożeni się z czarnowłosą Deborą Piast (która jeszcze nie narodziła się u mnie w grze ) i będzie mieć córeczkę Klaudię :>
  10. Kowai-Neko
    20.07.2015 12:59
    Kowai-Neko
    Ja też mam taką nadzieje. A masz już jakieś planu do Jarka?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:36.