Wróć   TheSims.PL - Forum > Gold_Chocolate
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Gold_Chocolate i Bush
Wiadomości odwiedzających od 241 do 250 z 396
  1. Gold_Chocolate
    05.07.2010 16:50
    Gold_Chocolate
    No to dobrze , przynajmniej "przetrwasz" A ja dzisiaj wyszłam jedynie z pieskiem na 15-minutowy spacer, bo mam takiego lenia ( nic dziwnego , co chwile u mnie pada) , że nie idzie.
  2. Bush
    05.07.2010 15:35
    Bush
    Powiem, że już jestem
    I byłam na zakupach, ale takich "praktycznych", bo kupiłam buty trekingowe, dżinsy i pare innych rzeczy potrzebnych do przetwania na obozie.
  3. Gold_Chocolate
    05.07.2010 15:18
    Gold_Chocolate
    Haha Może , nie może , ale weszłam pierwsza jednak Co powiesz ? (mimo , że Cię jeszcze nie ma. )
  4. Bush
    04.07.2010 20:55
    Bush
    Pa. MOŻE do jutra. Ja na pewno wejdę.
  5. Gold_Chocolate
    04.07.2010 20:53
    Gold_Chocolate
    ooo.! No to ciekawie się zapowiada. Dobra , ja idę na film jakiś tam do rodziców. Jutro MOŻE wejdę Doobranoc.3
  6. Bush
    04.07.2010 20:52
    Bush
    Ja ogólnie to nie wiem nic na temat Dżeksona, lecz jade na obóz o tematyce trillera i innych jego teledysków. Muszę się poduczyć. Ale mam na to jakieś trzy tygodnie, bo ten pierwszy to taki extreme, że się tak wyrażę. Militarno surwiwalowy, pejntbol, kłady i błotko. ^^
  7. Gold_Chocolate
    04.07.2010 20:49
    Gold_Chocolate
    Hehe A ja w simsy grywam chociaż ostatnio postanowiłam sobie przypomnieć co chciałam robić podczas szkoły , a na co nie miałam czasu. No i tym sposobem obejrzałam w końcu "This is it" i ściągnełam sobie kilka ulubionych piosenek Michaela Chociaż nigdy nie byłam jakąś straszną fanką , to ostatnio mam jakąś dziwną fazę na jego piosenki Ale ze mną już tak jest..
  8. Bush
    04.07.2010 20:43
    Bush
    No to świetnie! Ja akurat mam dobry humor każdego dnia wakacji, codzienine się idę kąpać w jeziorku. Niestety nie mam teraz za dużo czasu na grę w simsy, kuzyn w domu i takie sprawy mnie ograniczają i niewiarygodnie pochłaniają czas!
  9. Gold_Chocolate
    04.07.2010 20:36
    Gold_Chocolate
    Juuupi jej.! No to mnie uszczęśliwiłaś A tak wgl. to miłej zabawy na tym obozie . Mmmm. Wzięłam laptop na balkonik a tu taka przyjemna pogoda.. i kumpela śmiejąca się ze wszystkiego piętro niżej
  10. Bush
    04.07.2010 20:33
    Bush
    Zastanawiałam się i zastanawiałam i nadal się zastanawiam. Na pewno nie zacznę go w ciągu następnych dwóch tygodni, bo niedługo wyjeżdżam na obóz, ale potem będę mieć trochę czasu i kolejny obóz, a już drugi miesiąc wakacji jest trochę mniej zawalony, więc możliwe, że tak.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18.