Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i Rosemarie
Wiadomości odwiedzających od 241 do 250 z 285
  1. Rosemarie
    13.03.2012 15:47
    Rosemarie
    Haha, dokładnie. W podstawówce na samych piątkach się leciało i to bez nauki. Tęsknie za tymi czasami. Ja na półrocze miałam średnią 4,5.
  2. Lubie
    13.03.2012 15:44
    Lubie
    Eh, chyba średnia 4,3 jest zadowalająca, co nie. xd
    Ale pamiętam te piękne czasy, kiedy w podstawówce na koniec miałem 5,3.
    Piękne czasy, pięknee... Xd
  3. Rosemarie
    13.03.2012 15:41
    Rosemarie
    Też mam ten beznadziejny przedmiot zwany edb. A raczej miałam, bo nauczycielki na oczy to myśmy już chyba z 2 miesiące nie widzieli. Wiecznie na zwolnieniu jest. Cóż, moje oceny z podstawowki nijak da się porównać do gimnazjum, ale nie jest źle. Z angielskiego i polskiego najłatwiej mi idzie. Nie mogę doczekać się pójścia do liceum, tam będzie po prostu lepiej i łatwiej.
  4. Lubie
    13.03.2012 15:36
    Lubie
    Najpierw czytaj to niżej, bo się taaaak bardzo rozpisałem, że się nie zmieściło. xd(...)
    xd
    I tak całą lekcję.
    Dzisiaj strasznie szybko dzień zleciał...
    (ale się o sobie rozpisałem, egoista jakiś, czy co. ^^ )
  5. Lubie
    13.03.2012 15:36
    Lubie
    Oj pani redaktor. xd Jak nie można mieć weny na pisanie do gazetki. :3
    Znam ból z naciskiem ta ten "jak że to ogromny, trudny i baaardzo szczeółowy" test. Mimo że jestem w drugiej klasie, nauczyciele i tak gadają o nim.
    Zamiast nas motywować do nauki i wgl. to oni nas nim straszą... TOSZ TO KOSZMAR...
    Ja jak zwykle mam we wszystkim "no ogar". Zagmatwany jak zawsze, norma. xd
    Dzisiaj sprawdzian pisałem, nic kompletnie nie potrafiłem. Kombinowałem, kombinowałem i mam nadzieje że chociaż te 4= będzie. ^^
    Kartoteczkę z Chemii tak pięknie napisałem że masakra. xd
    Przy pomocy pomocy naukowej, i koleżanki siedzącej przede mną ofc.
    Może 5+ będzie.
    Co to tam jeszcze dzisiaj. BYŁEM MANEKINEM na edb (edukacji dla bezpieczeństwa).
    Byłem żyjącą mumią. ^^
    Uczyliśmy się jak bandarzować poszkodowanych, a jako że siedziałem w pierwszej ławce:
    -*****, proszę do tablicy...

(...)
  6. Rosemarie
    13.03.2012 15:19
    Rosemarie
    Powiedzmy, że tak. Usunęłam, bo nawet kiedy odinstalowałam showtime, to i tak simsy mi się nie otwierały, zawieszały i dupa. Poza tym nie mam teraz czasu na granie, ciągle na nas nauczyciele naciskają, bo testy gimnazjalne będziemy mieć. Urwanie głowy, po prostu. Na szczęście trochę napisałam 1/3 artykułu, jakoś nie mam weny i jakoś nieskładnie on wygląda... Ale jakoś dam radę. A co u Ciebie?
  7. Lubie
    13.03.2012 15:13
    Lubie
    Dlaczemu nie masz? Usunęłaś? Czyli teraz jesteś jak krawcowa bez maszyny do szycia ?
  8. Rosemarie
    13.03.2012 15:07
    Rosemarie
    Pewnie w maju... 16 mam urodziny, wtedy będę miała nowego lapka. Chodź ten obecny ma dopiero 2 lata. :/ Poza tym musiałabym wszystkie dodatki na nowo instalować, bo simsów na kompie nie mam. :x
  9. Lubie
    13.03.2012 15:01
    Lubie
    Kiedy Rosemarie doda nową simkę. ?? ^^
  10. Lubie
    10.03.2012 22:59
    Lubie
    Nie wiem, może napisz do Anie, czy ilonki.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:54.