Wróć   TheSims.PL - Forum > Annetti
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Annetti i Kowai-Neko
Wiadomości odwiedzających od 241 do 250 z 312
  1. Annetti
    20.07.2015 11:54
    Annetti
    O lol, ale mam cela. Wchodzę na forum i od razu wiadomość
    Dziękuję To Jaruś Przybyszewski, moje nowe/kolejne oczko w głowie. Tobie też się pochwalę TYM UJĘCIEM.
    Dzieci sławnych simów zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem A ja na zdjęcia czekam i czekam. Mam nadzieję, że tym razem ci się uda Ja powoli też zbieram komplet zdjęć żeby je wrzucić do działu Ach te dzieci... ^^
  2. Kowai-Neko
    20.07.2015 11:52
    Kowai-Neko
    Hej, ale słodkiego malucha masz na awatarze W ogóle dziś urodził się syn burmistrza w nowej okolicy więc spodziewaj się zdjęć.
  3. Annetti
    10.07.2015 22:33
    Annetti
    Och, szkoda, ale nowe otoczenie to zawsze nowe wyzwanie Trzymam kciuki, żeby w nowym otoczeniu udalo ci się utrzymać odpowiednie przedziały wiekowe
  4. Kowai-Neko
    10.07.2015 13:49
    Kowai-Neko
    Hej, postanowiłam że gdy wróce do domu stworzę nową okolicę, ponieważ w Myszkowie nie którzy simowie są starszi od swoich dziadków (próbujem to naprawić) i jeszcze ten teren nie wytrzymujem z nim. Ale będą pojawiać się notki z Myszkowa i nowej okolicy.
  5. Annetti
    09.07.2015 19:54
    Annetti
    Haha, ja kiedyś czytałam w kółko przygodówki i fantastykę, potem naszło mnie na paranormal romance (i owszem, dalej lubię się w to zagłębić, ale już mnie tak do tego nie ciągnie), a już od dłuższego czasu zagłębiam się w obyczajówki. Ba, nawet jedną sama napisałam :>
  6. Kowai-Neko
    09.07.2015 19:25
    Kowai-Neko
    Dzięki, w ogóle teraz zaczełam czytać romanse w nich są najlepsze historie
  7. Annetti
    09.07.2015 19:11
    Annetti
    No to czekam
    Tylko jedną? Ja uważam, że wszystkie są naprawdę dobre. Ale nie wiem... Może "Ostatnia piosenka"? To z tą historią zaczęła się moja przygoda ze Sparksem.
  8. Kowai-Neko
    09.07.2015 19:06
    Kowai-Neko
    A mam prośbę możesz mi polecić najlepszą książkę Sparksa. A tak poza tym czytałam cudowną książkę i mam historie dla pewnego interesującego sima.
  9. Kowai-Neko
    09.07.2015 14:46
    Kowai-Neko
    A u mnie ok, gdy wrócę za tydzień i parę dni to dodam notke. No i zdjęcia na forum, dzięki poprawionemu poradnikowi.
  10. Annetti
    09.07.2015 14:39
    Annetti
    A mogą być... Ucho mi się zatkało i cierpię, więc jutro pewnie wizyta do lekarza, bo zaraz muszę pojechać do mechanika i dzisiaj nie za wiele wskóram. A co u ciebie?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:05.