Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 251 do 260 z 281
  1. Annetti
    19.01.2015 15:27
    Annetti
    Musiałabym się wrócić do książki, żeby przypomnieć sobie jaki wyobrażałam sobie kolor włosów Briana. Mnie osobiście kojarzy się właśnie z taką marudą. Phil jest w ogóle super Po prostu uwielbiam jak Alex mu się żali xD A Toby'ego to chyba lubię nawet bardziej niż Katie. Taki słodziak z niego, że och To miłej lektury
  2. Libby
    19.01.2015 15:00
    Libby
    Też jest rudy xD? Film chętnie zobaczę. Ciekawa jestem, jak wyglądają tam właśnie Brian Maruda i Wielkonosa Śmierdziucha Panna Casey .
    Za to Phil wygląda u mnie jak taki jeden typ z jednego serialu, gdzie też był starszym bratem, ale nie byl taki mądry .
    Rosie i Alex to w ogóle debeściaki . A już kompletnie padłam, jak Katie i Toby próbowali polecieć sami do Alexa a potem Katie stwierdziła, że to właśnie tu popełnili błąd, bo lotniska zawsze najpierw sprawdzają xDD.
    Zostało mi do końca ok. 50 stron. Zostawiam sobie na wieczór .
  3. Annetti
    19.01.2015 14:50
    Annetti
    Jej Mam takie same odczucia co do Briana Filmu nie oglądałam i chwilowo jakoś mnie do niego nie ciągnie. Za to jestem wielką fanką Rosie i Alexa jak byli dzieciakami No i ogólnie ich potomstwo też jest fajne
  4. Libby
    18.01.2015 22:43
    Libby
    Nie wiem czemu, ale Brian Maruda w mojej wyobraźni jest rudy... i jakiś taki... Nooo, jak Brian Maruda xD. W sumie niedługo mi się książka skończy i co ja wtedy pocznę? Film koniecznie muszę zobaczyć .
  5. Libby
    12.01.2015 15:30
    Libby
    No, bo ja tu czekam... niecierpliwie .
  6. Annetti
    12.01.2015 15:23
    Annetti
    Pytanie o czas pojawienia się odcinka jest dość problematyczne. Chciałabym coś wrzucić w weekend, ale to zależy od tego czy będę wtedy w domu
  7. Libby
    12.01.2015 11:58
    Libby
    A kiedy ten następny odcinek ? Czyżby próbowali "spolszczyć" Jimmy'ego?
  8. Annetti
    12.01.2015 07:19
    Annetti
    Podwójne imię Jimmy'ego powinno być wyjaśnione w najbliższym odcinku
  9. Libby
    11.01.2015 23:11
    Libby
    Mega drzewo genealogiczne ! Czemu James/Eryk :>? Dominik II jest cudny ! Hania też fajnie wyrosła . Tylko Ada jakoś tak smutno wygląda w nowej fryzurze, ale za to jej mąż świetnie się trzyma .
    Marcel też jest całkiem ciekawym simem .
    No i Krystian się nawet wyrobił .
  10. Libby
    04.01.2015 16:09
    Libby
    A no tak... Też nie skojarzyłam

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:22.