Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i Libby
Wiadomości odwiedzających od 251 do 260 z 570
  1. Libby
    04.02.2011 22:25
    Libby
    Też jestem w szoku... Znasz CHUCKA?! A Caseya uwielbiam , te jego powarkiwania i "Casey nie ma ośrodka spokoju, on ma ośrodek bólu" .
    Koniecznie przeczytak książkę. Wiem, że niektórym nie podoba się pierwsze Rhetta ze Scarlett, ale i tak jest urocze . Choć swojej pierwszej reakcji na nie niestety nie pamiętam.
  2. Sandy
    04.02.2011 22:20
    Sandy
    Nie wierzę... ZNASZ CHUCKA?! ;D
    No tak, wiem... może bardziej go polubię kiedy przeczytam książkę...
  3. Libby
    04.02.2011 22:18
    Libby
    Z tą brutalnością nie przesadzajmy . Czemu go masz za takiego?
    Fakt, najpierw strzela a potem zadaje pytania , ale i tak go uwielbiam.
    Facet, który zachowuje zimną krew w każdej sytuacji. Dla ukochanej jest w stanie zrobić wszystko. Ryzykował życiem, wracając do Antlanty. Mimo to wrócił, by odnaleźć Scarlett. Wylądował w więzieniu.
    Tu masz agresywnego faceta : http://www.youtube.com/watch?v=47gT2fIRrqc
    Postać z serialu, ale jego też lubię .
  4. Sandy
    04.02.2011 21:36
    Sandy
    Bo lubię. Ale jest dużo rodzajów drani xD
    Jednak wolę tych... hm... no jakby mniej brutalnych. Nie wiem jakby ci to wyjaśnić xD O, wiem - Draco Malfoy. To jest mój typ drania xD Chociaż nie, on jest dość chamski, ale... ach, nieważne.
    Odcinek bardzo chaotycznie. Piszę, ale tak jakbym sama nie wiedziała co chcę napisać. Przynajmniej takie mam wrażenie czytając go...
  5. Libby
    04.02.2011 21:15
    Libby
    To jaki jest Twój ideał? Myślałam, że lubisz drani .
    W takim razie masz zakaz oglądania, dopóki nie przeczytasz książki !
    A jak tam Twój odcinek ?
  6. Sandy
    04.02.2011 20:28
    Sandy
    Nie dziwię się
    A mnie jako inne wyobrażenie ideału też nie chodziło o wygląd, a o charakter Ale to już sprawa gustu ^^ Film widziałam hm... czy ja wiem, raz jakieś 3 może 4 lata temu i jakoś tak niedawno - gdzieś w tamtym roku. Zawsze jak moja mama ogląda, a ja nie mam właśnie nic lepszego do roboty to chcąc (albo raczej) nie chcąc oglądam z nią i później się na siebie wkurzam, bo znowu nie chce mi się sięgnąć po książkę... Ech... ^^
  7. Libby
    04.02.2011 20:10
    Libby
    Hmmm, trochę się rozpisałam..., ale dla mnie Rhett to temat rzeka .
  8. Libby
    04.02.2011 20:09
    Libby
    A kiedy widziałaś film? Trochę w nim pozmieniali . No i w książce jest masa szczegółów. Same smaczki szczególnie w scenach Scarlett - Rhett . Tak między nimi iskrzyło, że... Książkę czytałam 2 razy a film widziałam kilka. Najpierw przeczytałam książkę .
    Nie mówię, że filmowy Rhett jest moim ideałem z wyglądu, ale go lubię i naprawdę nieźle wypadł w tej roli. Głównie chodzi mi o Rhetta jako postać, jego charakterek .
    Chociaż w sumie... w książce był kilka razy opisany jako podobny do pirata . Nie miałabym nic przeciw .
    Ogólnie to drań, ale jednak z uczuciami .
  9. Sandy
    04.02.2011 18:42
    Sandy
    Nie słyszałam żadnego Ale ta wersja mi się tak czy tak nie podoba
    Nie, jakoś nie mogę się zabrać do książki po tym jak obejrzałam film. Muszę trochę odczekać aż połowę z tego zapomnę (co niestety trwa u mnie zazwyczaj dość długo -.-) i wtedy dobiorę się do książki ;D
    I - tak, Rhett jest wspaniały. Chociaż ja mój ideał wyobrażam sobie jednak trochę inaczej
  10. Libby
    04.02.2011 16:50
    Libby
    A jakie Lap Dance słyszałaś wcześniej?
    Czytałaś Przeminęło z wiatrem? Rhett to ideał i wszystkie Iany, Jasony i reszta mogą się schować .Bez urazy oczywiście .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:57.