Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 251 do 260 z 311
  1. cerastes
    22.01.2010 11:56
    cerastes
    A ja nie chę przyzwyczajać się do gorszego działania gry, bo nareszcie mogę sobie pograć bardzo komfortowo. Wszystko mam ustawione na najwyższe detale i gra mi śmiga. Przy niższych ustawieniach denerwują mnie te rozmyte obiekty np. drzewa wyglądające jak kleksy...
    Wgrywać dodatków ( package ) tylko wtedy, kiedy coś buduję też mi się nie chcę, bo nie lubię kombinować. Zależy mi natomiast na wspomnianej przez Ciebie możliwości przekonwertowania i mam nadzieję, że będzie to możliwe. Zresztą, chyba wielu graczom na tym zależy...
  2. Wielebny
    22.01.2010 11:42
    Wielebny
    Ale możesz dodatki package zbierać i wgrywać tylko wtedy gdy chcesz coś budować : )
    W sumie chyba w tym formacie jest większa ilość dodatków.
    Na razie kombinuje czy jest jakaś możliwość przekonwertowania package na sims3pack. Bo rzeczywiści znacznie to spowalnia grę ale w sumie zdążyłem się przyzwyczaić
  3. cerastes
    22.01.2010 11:39
    cerastes
    Czyli będę mieć udział w Twoim projekcie.
    W ciągu miesiąca na pewno nie zrobię żadnego domu, muszę czekać na większą liczbę dodatków. Jest dużo fajnych obiektów, ale w plikach package, a tych na razie nie zbieram chociaż trochę mnie korcą... Nie chcę jednak ryzykować pogorszenia jakości gry, bo na razie chcę sobie pograć.

Twoja sygnatura jest ładnie zrobiona, ale pomysł na coś z własną twórczością też mi się podoba.
  4. Wielebny
    22.01.2010 09:33
    Wielebny
    Czyli nie wcześniej niż za miesiąc mogę się spodziewać twojej pracy
    No miałem zacząć choć pomysł na sam projekt już mam to muszę jeszcze całe otoczenie stworzyć (klimat tropikalny) Ale póki co mam problem z odpowiednim doborem pokrycia terenu . Dlatego te pokrycia, które podałaś z całą pewnością mi się przydadzą i dzięki nim ruszą prace do przodu.
    Sygnatura Ci się podoba ?
    Dałem ją tylko na jakiś czas mam zamiar raczej umieścić w niej jakiś obrazek związany z moją simową twórczością ale jakoś nie mam pomysłu
  5. cerastes
    21.01.2010 23:15
    cerastes
    Fajnie, że Tobie też się przydadzą. Te z blackypanther.de najbardziej mi się podobają.
    Tak, myślę nad projektem. Na pewno będzie w innym stylu, to postanowione.
    Na razie robię sobie domek do grania, właśnie z tych mebelków "w innym stylu".
    Kiedy pokażę coś na forum to nie wiem, bo nawet kiedy już coś realizowałam to trwało to długo. Każdy dom robiłam ponad miesiąc.
    A Ty budujesz coś ? Miałeś zacząć na feriach, a tu kończy się już pierwszy tydzień... ? ;>

Ps. Fajna sygnatura ! ;>
  6. Wielebny
    21.01.2010 21:59
    Wielebny
    http://www.forum.thesims.pl/showpost...32&postcount=2
    Dosyć ciekawe pokrycia terenu znalazłaś .
    Ja też z nich skorzystam (Przydadzą mi się na pewno w create a world)
    I jak myślisz już nad realizacją swojego nowego projekt , który jak wspominałaś ma być w zupełnie odmiennym stylu od twoich poprzednich prac
  7. cerastes
    10.01.2010 13:00
    cerastes
    Zawsze dbasz o drugoplanową aranżację, to duży atut Twoich projektów.
    Pomysł z tym zamkiem jest bardzo efektowny i do tego własne otoczenie... ;>
  8. Wielebny
    10.01.2010 11:46
    Wielebny
    Projekt , który aktualnie realizuje jest właśnie w moim otoczeniu .
    Specjalnie do tego zamku przygotowałem cały teren po części wzorując się na tym wygaszaczu http://www.3planesoft.com/fantasy-sc...d-screensaver/ .
  9. cerastes
    10.01.2010 11:42
    cerastes
    Nie specjalnie ciągnie mnie do tworzenia własnych otoczeń. Na razie nawet nie wypróbowałam jeszcze tej możliwości. A Ty, stworzyłeś już jakieś otoczenie ?
  10. Wielebny
    10.01.2010 11:16
    Wielebny
    Myślisz także o tworzeniu własnych otoczeni ? Czy zostaniesz przy tych standardowych ? Co prawda żadnych innych otoczeń wartych uwagi na razie w internecie nie ma .
    Patrząc na te z giełdy wymian to aż się dziwę , że niektórych nie wstyd pokazywać te swoje prace publicznie .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:45.