Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Ceasaries
Wiadomości odwiedzających od 251 do 260 z 265
  1. Ceasaries
    19.07.2011 13:57
    Ceasaries
    No właśnie w serialu jest taka dobra i chce aby dla reszty ludzi w okół niej było również dobrze.. to jest fajne..
    Czyli na razie nie będę zaczynać czytać PW, ale oglądać chętnie...
    Obejrzałaś całe 2 sezony??
  2. Rosemarie
    19.07.2011 13:46
    Rosemarie
    Bo to prawda, do Stefano przecież ciągle się łasiła, a w serialu chcieli ją zrobić taką dobrą, z dobrym sercem i dobrze zrobili
  3. Ceasaries
    19.07.2011 13:44
    Ceasaries
    Fajnie powiedziałaś "Słodka idiotka".. heh... ja tego nie czytałam,, ale moja kumpela mówiła że ona jest (w książce) bardzo wyzywająca i puszczalska...
  4. Rosemarie
    19.07.2011 11:04
    Rosemarie
    Tak, to prawda, na początku nie odpowiadało mi tyle różnic, no bo serial na podstawie ksiązki, a wygląd się nie zgadza: Damon w książce ma czarne oczy, a w serialu szaroniebieskie, w książce Elena była niebieskoooką blondynkę i grała raczej słodką idiotkę Ale teraz się cieszę, że serial toczy się własnymi ścieżkami
  5. Ceasaries
    19.07.2011 06:10
    Ceasaries
    Coś tam słyszałam o tym... ale i tak najlepsze jest to że na okładkach Elena to brunetka, a w środku książek blondynka.. ale trzeba przecież jakoś zachęcić do czytania, jeżeli ktoś już obejrzał serial...^^
  6. Rosemarie
    18.07.2011 20:12
    Rosemarie
    Ja po obejrzeniu serialu doszłam do wniosku, że wolę go bardziej niż serię książek, serio, w nich wieje nudą, cieszę się, że serial toczy się wlasnymi losami, a nie wedlug książek, bo tylko postacie są takie same, przynajmniej imiona, bo wyglad nie
  7. Ceasaries
    18.07.2011 20:02
    Ceasaries
    Taa.. ja chyba (2009/2010) twierdziłam że nie obejrzę Zmierzchu bo badziewie... złamałam rękę a wakacjach i po powrocie od lekarza postanowiłam obejrzeć,,, jeden raz i się zakochałam... innym razem było tak że przeczytałam o The Sims 3 - i gadałam "Nie kupie tego, bo to badziewie.." - a teraz nie schodzę z forum chociaż jest 22. i powiem szczerze że również mówiłam że PW są beznadziejne,, obejrzałam 1 odc. serialu, i nie mogłam przestać Do książek jeszcze nie doszłam... JESZCZE..^^
  8. Rosemarie
    18.07.2011 19:56
    Rosemarie
    Tak, tak, ja jakieś półtora roku temu zarzekałam się, że nienawidzę czytać, ale z nudów poszłam do księgarni i kupiłam Pamiętniki Wampirów L.J Smith, a potem kiedy tylko jakieś pieniądze to do księgarni
  9. Ceasaries
    18.07.2011 19:53
    Ceasaries
    No to prawie trafiłam z Neferet.. o jak miło.. to mam kolejne lektury do czytania...
  10. Rosemarie
    18.07.2011 19:50
    Rosemarie
    Neferet miała ciemnobrązowe włosy, dawno czytałam, więc nie pamiętam. Polecam żebyś przeczytała Dary Anioła, Cassandry Clare i Akademię Wampirów, Mead Richelle. Książki są obłędne, na podstawie Darow Anioła w 2012 powstanie film

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:22.