Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Ceasaries
Wiadomości odwiedzających od 261 do 265 z 265
  1. Ceasaries
    18.07.2011 19:42
    Ceasaries
    No oczywiście,,, no to nie mów,, ja ostatnio zaczęłam - (4 dni temu), dzisiaj kupiłam 3 część "Wybrana" i postanowiłam że dzisiaj odpocznę od czytania,, ale jutro zacznę.. (znowu.. ^^) czytać..!
    A więc Alexander skojarzył mi się najpierw z Erikiem, ale po dłuższych zastanowieniach.. zaczął przypominać Heata(czy jakoś tam,, "Byłego" Zoey.),
    a Nadia -- jakoś mi skojarzyła się z Neferet.., nie pamiętam jaki kolor ona włosów ma (chyba blond) ale jak tylko zobaczyłam N od razu przyszła mi namyśl Neferet... !!
  2. Rosemarie
    18.07.2011 19:35
    Rosemarie
    Jeszcze się pytasz? Seria "Dom Nocy" autorstwa matki i córki P.C Cast i Kristin Cast. Wspaniałe są, czytałam do 3 cześci, później się po prostu zniechęciłam, bo to, co się w niej wydarzyło.. masakra, ale nie będę Ci spoilerować
  3. Ceasaries
    18.07.2011 19:33
    Ceasaries
    A więc nie wiem czy czytałaś, hmmm... książkę pt. "Naznaczona" i kolejne jej części... więc muszę poczekać na twoją odp..!
  4. Rosemarie
    18.07.2011 19:30
    Rosemarie
    To witaj w klubie! Również mam obsesję na punkcie książek o wampirach, a z jakimi Ci się skojarzyli konkretnie?
  5. Ceasaries
    18.07.2011 19:28
    Ceasaries
    Ale ważne jest to że Nadia jest śliczna... i powiem ci szczerze,,, że aktualnie mam fazę na książki o wampirach... jak zobaczyłam Nadię i Alexandra, od razu skojarzyli mi się z bohaterami powieści.. (a oni jeszcze bladzi... ^^) a najlepsze jest to że podobnie ich sobie wyobrażałam..(całkiem, ale nie zupełnie, więcej zobaczyłam podobieństw w Nadii), ale i tak pewne elementy nie pasują do opisów wyglądu, np. kolor włosów Alexandra..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:43.