Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Sandy
Wiadomości odwiedzających od 271 do 280 z 570
  1. Libby
    02.02.2011 20:28
    Libby
    Wrzuciłam odcinek, jak w końcu doszłam do siebie .
  2. Sandy
    02.02.2011 20:12
    Sandy
    Hej, wiem, że prosiłam cię o wstawienie odcinka dzisiaj i widzę, że naprawdę tak zrobiłaś, ale niestety przeczytam i skomentuję go dopiero jutro, bo dzisiaj... dzisiaj po prostu nie czuję się na siłach. Wybacz...
  3. Libby
    01.02.2011 22:43
    Libby
    Dobrze wiedzieć, że Tobie zawsze zależy .
    Daj znać, jak przesłuchasz .
  4. Sandy
    01.02.2011 21:53
    Sandy
    Hm... kilka kojarzę ale nie wszystkie. Ale przesłucham je sobie jeszcze ;D
    Mnie zawsze zależy xD
  5. Libby
    01.02.2011 21:52
    Libby
    Wiadomo, zawsze są kawałki, które wracają .
    W winampie mam np. "Long, long way from home", "Spirit in the sky", "Help I'm alive", "I love rock and roll", Wolfmother, "Dancing on my own", "Sexy as hell", czy "Smoke on the water". Oczywiście też "I will find you" z Ostatniego Mohikanina xD.
    Tak by Ci zależało? Zobaczę, może i jutro, ale jeśli tak, to raczej po południu .
  6. Sandy
    01.02.2011 21:44
    Sandy
    Pewnie! Póki co mam i melodię i tekst w głowie. Ale jak to zagramy jeszcze dokładnie nie wiem. Kumpela ma zamiar u mnie przenocować i przynieść ze sobą gitarę, tak żebyśmy mogły spróbować przenieść melodię z mojej głowy na jej instrument. Oczywiście i tak będzie nam brakować perkusji (bo Omar raczej u mnie nie przenocuje) i basu (którego tak ogólnie nam brakuje) ale będziemy przynajmniej mieć taką hm... wersję beta
    Ja tam póki co, jeśli o muzykę chodzi, ciągle odkrywam coś nowego, chociaż są kawałki które co jakiś czas wracają...
    A czemu nie już jutro? ^^
  7. Libby
    01.02.2011 21:36
    Libby
    Muzykę też układasz do tej piosenki :>?
    Jeśli chodzi o muzykę, to bardzo zróżnicowanie. W winampie mam same perełki, które gdzieś tam kiedyś znalazłam .
    Na dniach coś wstawię . Może pojutrze .
  8. Sandy
    01.02.2011 15:30
    Sandy
    Moja muzyka Pracuję nad swoją piosenką, a tak poza tym to Jared też mnie trochę głosem zahipnotyzował ;D A ty jak tam? Nie wstawisz nic nowego?
  9. Libby
    01.02.2011 15:27
    Libby
    Jaka muzyka Cię tak porwała ?
    Pisz, pisz .
    Hmmm, ja swojego biustu bym chyba w niczym nie ukryła...
  10. Sandy
    01.02.2011 15:07
    Sandy
    Wcale nie!
    Hehe, do mnie, hm... w zależności od tego jak bym się ubrała... Zdarzyło mi się już ubrać tak, że trzeba by mnie było porządnie zmacać, żeby ocenić rozmiar mojego biustu. Ale to już nieistotne xD
    Odcinek... no nie wiem. Spróbuję dzisiaj coś naskrobać, ale nie wiem jak to wyjdzie. Póki co tylko muzyka mi w głowie ;D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22.