Moja klasa postanowiła zrobić na złość znienawidzonej przez pokolenia jędzy - nauczycielce historii - więc dzisiaj wagarowaliśmy na pierwszej lekcji, historii właśnie. Tyle że kilka osób jednak przyszło, a wkurzona nauczycielka uzgodniła z nauczycielką, że rodzice wszystkich których nie było (18 osób) dostaną ten głupi list.
Mi ogólnie niezbyt podobał się ten pomysł, więc stwierdziłam, że nie będę tą jedyną, która przyjdzie na lekcję, bo to już by było naprawdę wredne, i nie byłam cały dzień w szkole. I teoretycznie byłam chora, więc dyrekcja nie może wysłać mojej mamie listu. Ale pewnie to zrobi, bo nie było mnie na tej głupiej pierwszej lekcji :/
Ps.
Naszym wytłumaczeniem miało być, że myśleliśmy, że pierwszej lekcji nie ma (bo to niby było napisane na tablicy lekcji, które się nie odbędą).
Przepraszam, zagadałam się z bratem i nie bardzo miałam jak odpisać ^^
U mnie... w szkole taki dość mocny problem mam, bo jest możliwość, że moja mama dostanie (pocztą) list od dyrektorki >.<
Hm... przede wszystkim fryzury. Peggy, Rose i Raonsims już obczaiłam. Patrzyłam też na simscave, ale dalej brakuje mi kilka z poprzedniego FS. Generalnie potrzebne mi ładne, rozpuszczone rude włosy z grzywką na bok. Takie w stylu Robin. No i może jeszcze parę ubrań. Hm... tak, to w sumie tyle ^^