Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i Aperlaxive
Wiadomości odwiedzających od 271 do 280 z 325
  1. Aperlaxive
    01.01.2012 10:27
    Aperlaxive
    Ja też mam taką nadzieję. Chociaż zawsze będzie mi jej brakować. Tak sobie myślę, że modem zostanie pewnie osoba z długim stażem na forum...
    Jak idzie praca nad Lunar Corner?
  2. Lubie
    01.01.2012 10:24
    Lubie
    Mam nadzieje że kogoś tak fajnego jak ona, choć i tak jej nikt nie zastąpi...
  3. Aperlaxive
    01.01.2012 10:21
    Aperlaxive
    Ja mam ten: http://www.telix.pl/telefon.php?id=2...g1=5&rating2=5. Fajny jest tylko, że dostałam do niego tylko jedną obudowę
    Ciekawe kogo wezmą na jej miejsce?
  4. Lubie
    01.01.2012 10:16
    Lubie
    Znaczy mój telefon jest tak dziwny, że przednia obudowa jest połączona z "szybką" od telefonu... Pokazał bym ci zdjęcie, ale nie za bardzo widać. Musisz to zobaczyć na własne oczy żeby zrozumieć. XD

Wiem, szkoda że odeszła, ale też ją rozumiem... ;(
  5. Aperlaxive
    01.01.2012 10:11
    Aperlaxive
    To masz szczęście. Ale nadal nie rozumiem (tak, jestem niekumata) stopił Ci się ekran czy obudowa?
    To Ty nic nie wiesz Liv zrezygnowała z moda... Ale rozumiem i szanuję jej decyzje...
  6. Lubie
    01.01.2012 10:09
    Lubie
    Na całe szczęście na klawiaturę, Nokie c3 00.
    Bo gdybym miał dotykowy, to w ogóle telefon byłby do wymiany...
    Jaką "żyletkę" ??
  7. Aperlaxive
    01.01.2012 10:06
    Aperlaxive
    Nie taki głupi. A jaki masz fonik dotykowy czy na klawisze?

U mnie też troszkę ponuro. Szkoda mi, że straciliśmy "żyletkę". Ale jakoś to będzie

może...
  8. Lubie
    01.01.2012 10:03
    Lubie
    Hej, hej...
    U mnie dobrze, na święta się cud zdarzył, zacząłem czytać książkę, nie będąca lekturą, która ma około 400 stron. I przeczytałem.. Jestem z siebie dumny. :d
    Ale od wczoraj jestem na siebie wściekły... Bawiłem się zapalniczką i sobie tak pomyślałem "Mój ekran na telefonie jest szklany, ciekawie co się stanie, jak będę go ogrzewał"
    I się okazało że mam plastikowy... STOPIŁ SIĘ. Ale na szczęście lekko, i po boku, ale to mi przeszkadza w robieniu czegokolwiek na tele... Obudowa do wymiany...
    Tak patrzałem, mam 2 wyjścia, wymieniam na własną rękę (kupuję obudowę na Allegro i wymieniam sam), przy czym wtedy tracę gwarancję (która chyba już minęła), a drógie wyjście daje telefon do serwisu NOKIA i płacę potrójnie...
    KOSZMAR.
    Przy pierwszym rozwiązaniu płace ok 30zł, a przy drugim ok. 100zł ...
    Głupi Lubie, Głupi... ;(
  9. Aperlaxive
    01.01.2012 00:12
    Aperlaxive
    Cześć Lubie! Co tam u Ciebie? Jak nastrój po świętach?
  10. Aperlaxive
    11.11.2011 17:15
    Aperlaxive
    Tak bo mam teraz nowe - nieśmigane

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:27.