Wróć   TheSims.PL - Forum > Kowai-Neko
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Kowai-Neko i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 271 do 280 z 312
  1. Annetti
    30.06.2015 16:34
    Annetti
    Chodzi ci o postimg.org czy o photobucketa? Ja jak potrzebuję linka do adresu, to klikam prawym przyciskiem myszy na obrazek, potem daję otwórz w nowej karcie i kopiuję link z paska
  2. Kowai-Neko
    30.06.2015 16:24
    Kowai-Neko
    W ogóle mam problem pamiętasz jak podałaś mi stronkę gdzie mogę umiescać zdjęcia simów. A jak z niej mogę udostępnić te zdjęcia na forum po szukam linka a znaleść nie mogę, dlatego foty miały być wcześniej, ale mam taki problem. Mam nadzieje że zrozumiesz co napisałam XD
  3. Annetti
    30.06.2015 16:19
    Annetti
    Bywa i tak
  4. Kowai-Neko
    30.06.2015 16:15
    Kowai-Neko
    W ogóle dzieciaki Bąkiewiczów mają pomysły Łucja też nie dawała Mirkowi samych powodów do radości. No, ale to jego wina jak zaprasza się kumpla z przystojnym synem XD
  5. Annetti
    30.06.2015 16:11
    Annetti
    No to czekam
    Ooo, widzę, że będzie się działo
  6. Kowai-Neko
    30.06.2015 16:06
    Kowai-Neko
    Nat i (uwaga, uwaga zdradzam imię) Łucja powinny pojawić się dziś późnym wieczorem lub jutro tak do południa na forum. A notka tak samo powinna się pojawić dziś lub jutro mogę zdradzić że to będzie to Natanielu. Nat wdał się bardzo w matkę a Flora nie była grzeczną nastolatką. Tego nie było w notce bo planowałam to opisać jak będzie coś o jej rodzeństwie, ale Flora zaszła w pierwszą ciąże z Mirkiem jako nastolatka, ale poroniła.
  7. Annetti
    30.06.2015 15:56
    Annetti
    Dzięki Czy ja wiem czy wolna... W zasadzie to czuję się tak samo jak przed wynikami czy też samą maturą Teraz głowię się nad tym jak dokonać rejestracji elektronicznej na studia i czy dobrze wykonałam przelewy =,=
    A co u ciebie? Co z tą notką? I prezentacją Nata z siostrzyczką?
  8. Kowai-Neko
    30.06.2015 15:48
    Kowai-Neko
    Hej gratulacje, czujesz się już wolna? Fajnie opisałaś historie Aleksego a ja wiem że on będzie z Laną i będą mieć śliczną córkę
  9. Kowai-Neko
    28.06.2015 17:18
    Kowai-Neko
    Ech zaciełam się i nie napiszę o Bąkiewiczach, ale myślę że może coś o burmistrzach dam. A i skomentowałam twoją notkę na blogu
  10. Annetti
    25.06.2015 15:09
    Annetti
    Jakies prrhistoryczne mam, ale za nic w swiecie nie bede tego wszystkiego pisac jeszcze raz. Na domiar zlego dostalam dzisiaj opieprz od chirurga (chociaz to nie bylo takie zle, bo sie tego spodziewalam) i koncza mi sie pomysly jak moge sobie sama na sile zginac palca. To czekam, czekam. A najbardziej na prezentacje nata na forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:07.