Wróć   TheSims.PL - Forum > Bush
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Bush i Gold_Chocolate
Wiadomości odwiedzających od 281 do 290 z 396
  1. Gold_Chocolate
    28.06.2010 21:02
    Gold_Chocolate
    Tak dokładnie.Skończyłaś na tych słowach Wyślij teraz plooosię.!
  2. Bush
    28.06.2010 20:56
    Bush
    Czy skończyłam na słowach: "To zawsze jakiś sukces"?
    Bo znowu nie pamiętam...
    Jeśli tak, to ten fragment będzie trochę krótszy niż poprzednie, bo to będzie koniec rozdziału 1.
    Jak chcesz, to mogę wysłać już teraz.
  3. Gold_Chocolate
    28.06.2010 20:42
    Gold_Chocolate
    Zastanów się zastanów.;] A ja tymczasem czekam na kolejną część ;].
  4. Bush
    28.06.2010 19:49
    Bush
    No nie wiem... A jak się nie spodoba? Jak będą same krytyki i obelgi? I z doświadczenia (nie mojego) wiem, że lepiej i chętniej czyta się fs, a takowego nie mam zamiaru robić, bo nie mam czasu na pstrykanie zdjęć. Musiałabym zamknąć temat z simsami... chociaż, z drugiej strony, to wcale nie głupi pomysł. Jakby wprowadzić ich wszystkich na jedną parcelę... Będzie mniej wczytywania! A takowe w mojej grze jest masakrycznie długie! I nawet mam już simkę... Ale muszę się jeszcze zastanowić.
  5. Gold_Chocolate
    28.06.2010 09:53
    Gold_Chocolate
    No ja też I mi wpadł do głowy pewien pomysł. Jak przeczytam całość to może opublikujesz to na forum ?
  6. Bush
    28.06.2010 09:49
    Bush
    Hah, jak to się nazywa: marzenia głupiego.
    Nie sądzę, abym pisała choć w najmniejszym stopniu jak Steph, ale skoro tak uwarzasz, to coś musi to oznaczać. DZiękuję.
    Ale bardziej zależy mi, aby mój styl był podobny do Cassandry Clare. Takie mroczne fantazy z fabuą ociekającą czarną posoką. Lub coś w tym guście.
    Bez wampirów, uprzedzam od razu. I mam już dużo pomysłów na dalsze losy Max. Mam nadzieję, że będzie Ci się podobać dlasza część, równie bardzo jak poprzednia.
  7. Gold_Chocolate
    27.06.2010 20:43
    Gold_Chocolate
    <śpiewająco> To jest boskie, przecudne i wiesz co ? Myślę , że masz coś w sobie z prawdziwej pisarki jak Stephenie Meyer.
  8. Gold_Chocolate
    27.06.2010 20:33
    Gold_Chocolate
    Oki . Już zabieram się do czytania.
  9. Bush
    27.06.2010 19:10
    Bush
    Sorki, że odpisuję dopiero teraz, ale niedawno wyjechałam i jakoś tak wyszło...
    Ale już jestem.
    No i za chwilę wysyłam kolejną część.
  10. Gold_Chocolate
    25.06.2010 13:08
    Gold_Chocolate
    - No dobrze. Najważniejsze, że wróciłaś cała i zdrowa – ściska mnie jeszcze raz, po czym odprawia mnie do łóżka. Czekam z niecierpliwością

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:14.