Nie martw się nie mam zamiaru Zwłaszcza ze świadomością , że muszę napisać min. 10 zdaniowe wypracowanie na Polski Ale za to tabletki pomogły i czuję się lepiej ; ]
Postaram się w przyszłym tygodniu ale nic nie obiecuję , bo nie wiem jak się szkoła ułoży.Ja chcę moje lato.!! < 3 A pizzy troche zostało .. teleportować Ci ją ;> ?
bez tego ci mogę powiedzieć że na meczach są niezłe ciacha
a ta pizza chodzi za mną do tej pory xD
o i foty są ^^ zaraz zobaczę
a kiedy jakąś nową simkę wstawisz? ^^
och na meczach niektóre ciastki aż zapierają dech w piersiach
pogadaj z tym chłopakiem i obczaj go a potem do dzieła!
ej co do zachcianek też nieraz tak mam aaa pizza, smaka mi zrobiłaś xD
Na meczach też są ciastka A co do tamtego chłopaka ,znamy się zaledwie tydzień , wiec zobaczymy czy poza twarzą idzie z nim normalnie pogadać Zresztą jakoś ostatnio nie chcę mi się nic.. Mam zachcianki jakbym była w ciąży np. dzisiaj po zjedzeniu pizzy stwierdziłam , że zjadłabym żurek Chore
ja tez sie kuruje bo jutro na mecz idę
w tym samym czasie chore jesteśmy ^^
a jak ten chłopak do Ciebie zarywa to się za niego bierz! nie czekaj, chwytaj ciastka xD
Do Vorga już zaglądam A u mnie co słychać.. no dużo i nic.. kuruję się , żeby móc w poniedziałek do szkoły normalnie iść. Właśnie obejrzałam "Oszukać przeznaczenie 2" Boski film No i w nowej klasie mam chłopaka ,który twarzą mógłby dorównać naszym ciasteczkom A kumpele uważają , że on ewidentnie do mnie zarywa więc mam się fajnie