Idę~ Chociaż tak naprawdę, to pewnego dnia koleżanka mi oznajmiła, że Miyavi będzie mieć koncert w Gdańsku i idziemy. Musiałam skołować kasę na bilet w dwa dni ale to nie ważne XD
I w sumie dlatego zaczęłam go słuchać, bo wcześniej chyba tylko jednej piosenki jakoś :d
A Ty się wybierasz? ^^
Z takich ciekawostek wiem chyba jeszcze tylko tyle, że ich perkusista ma podobno na imie Matsushita Tomoo a ich wokalista wziął sobie imię sceniczne Tomo :3 btw. Ty z Gdańska jesteś, ne? idziesz na Miyaviego? *w*
Hahah XD Ciekawostek nigdy za dużo! A patrz, że na przykład bym się nie domyśliła głębszego sensu tego teledysku. Myślałam, że po prostu sobie party zrobili xD
Moim skromnym zdaniem Hameln to ich najlepszy teledysk, może dlatego, że wydali go do płyty która wyszła 7.07.2010 czyli dokładnie 3 lata po powstaniu - dlatego impreza i tort *w* No ale dobra, już, skończyłam, bo kogo to ciekawi XD
Aww, posłucham paru piosenek i Drop Note jest bardzo fajnee. Poza tym, że wokalista mnie trochę przeraża XD nie wiem czemu... to zespół wydaje się spoko
Osobiście ich uwielbiam, może ich piosenki nie wyróżniają się na tle innych (no może poza paroma) ale i tak są moim ulubionym zespołem, pewnie ze względy na ich zachowanie *w*