Wróć   TheSims.PL - Forum > Meggie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Meggie i miłośniczka zwierząt
Wiadomości odwiedzających od 21 do 26 z 26
  1. miłośniczka zwierząt
    02.08.2012 21:46
    miłośniczka zwierząt
    no cóż i tak, we wrześniu muszę jakoś się dogadać z bratowa i odebrać od niej moje the sims 3 no i we wrześniu planuje kupić ZG a w październiku SNKP i Diesel no i w listopadzie NZTŚ i dodatek pogodowy a w grudniu laptopa
  2. Meggie
    02.08.2012 21:43
    Meggie
    Osobiście myślę, że Seasons będzie ostatnim, ale być może się mylę? Torbę mam, nie używam Myszka taka mała do laptopa nie jest znowu taka droga
  3. miłośniczka zwierząt
    02.08.2012 21:40
    miłośniczka zwierząt
    mój tata nawet już o tym słuchać nie chce tak samo jak mama ale też planuje podkładkę pod laptopa kupić. Myszkę i torbę na laptopa wiesz może uda mi się uzbierać tak, kasę żeby mi na to wszystko starczyło i zostało jeszcze kasy na kolejne dodatki do the sims 3 o ile takowe wyjdą.
  4. Meggie
    02.08.2012 21:36
    Meggie
    Oj to prawda, latem tragedia.. Kupiłam sobie jeszcze na wiosnę podkładkę pod laptopa i już było elegancko, bez wiatraka, super A teraz...
    Mój stary poczciwy PC nawet nie chciał już zainstalować TS3 Jak mówię komuś, że kupiłam laptopa pod simsy, to śmiech na sali
  5. miłośniczka zwierząt
    02.08.2012 21:35
    miłośniczka zwierząt
    Dzięki za dobra radę zawsze dobrze wiedzieć wiesz mój pc też już ledwo ciągnie the sims 3 dlatego właśnie zdecydowałam się na kupno laptopa. Wiesz może latem się szybciej przegrzewa ale u mnie w domu zimą nie jest najcieplej więc się, tak grzać nie powinien.
  6. Meggie
    02.08.2012 21:29
    Meggie
    btw. nie chcę Cię odstraszać, ale na laptopie z simsami jest gorzej niż na pc
    Jak kupywałam laptopa, to było gitarowo, bo kupiłam go pod simsy xD Trójka nie chciała mi pójść na moim PC, za słaby był, a rodzice akurat zgodzili się na laptopa i szukałam takiego, żeby parametrami pasował mi pod simsy Jednak potwornie się przegrzewa, jak już będziesz chciała grać na laptopie konieczny jest wiatrak stojący obok i dmuchający na "wiatrak w laptopie"

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:39.