Wróć   TheSims.PL - Forum > ultraviolence
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ultraviolence i Björk
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 36
  1. Björk
    17.02.2009 22:26
    Björk
    Wiesz co - jest taki zwyczaj, że w dziale "Fotki z simsów" nie umieszcza się komentarzy, ale nie mogę się oprzeć... więc piszę tutaj - podziwiam Cię bardzo za te postacie z HP
    Są super - a szczególnie mi się podoba, jak zrobiłaś prof. Trelawney
    Pozdrawiam
  2. ultraviolence
    14.10.2008 14:13
    ultraviolence
    Dzięki kochana za przesłanie hacka Mam nadzieję, że jak zainstaluję simsy, to się sprawdzi
  3. ultraviolence
    12.10.2008 21:22
    ultraviolence
    Dziękuję pięknie To najwyżej jutro się odezwę, bo raz, że jeszcze gg nie zdążyłam zainstalować, a dwa, że teraz już lecę... No nic, jeszcze raz dziękuję :*
  4. Björk
    12.10.2008 21:19
    Björk
    Jak będziesz miała to wbij się na gg to Ci podeślę...
  5. ultraviolence
    12.10.2008 21:18
    ultraviolence
    Aj, to też wiem Ostatnio nawet planowałam tego dziadostwa poszukać, ale nawet nie wiem, co tam wpisać w tą wyszukiwarkę... Masz jakiś pomysł? Wiem, że na forum też ktoś miał taki problem, jak ja, ale rozwiązania nie było. Zresztą i tak na razie mam odinstalowane Simsy, bo wczoraj instalowałam system, więc wszystko sprawdziłabym dopiero jutro, albo za kilka dni...
  6. Björk
    12.10.2008 21:14
    Björk
    Wiem, że był z modthesims2.com
    Ale dokładnie to już nie pamiętam...
    to dziwne, że u Ciebie cały czas mają zielone ciała...
    u mnie nawet miastowe zle wiedźmy mają normalne... tylko świecą na zielono...
    Więc to nie zależy od ubrania...
  7. ultraviolence
    12.10.2008 21:13
    ultraviolence
    Chyba tak... Dwóch raczej nie było? Bjork, a pamiętasz linka do tej strony z tym hackiem?
  8. Björk
    12.10.2008 21:11
    Björk
    Helena. Używasz tego, którego Ci posłałam? Bo moje wiedźmy mają normalne ciała...
  9. ultraviolence
    02.10.2008 16:04
    ultraviolence
    Skoro mówisz, że warto, to spróbuję A kolejność instalowania jest obojętna? Tzn. mam już zainstalowaną grę na kompie ze wszystkimi dodatkami i mini-packami + patch do CW. Teraz jakbym dorzuciła do tego łatkę do OŻ i poprzednich dodatków, to nic by mi się nie rozwaliło? Domyślam się, że nie, ale lepiej spytać, niż potem pluć sobie w twarz w razie jakiś nieprzyjemnych konsekwencji z tego powodu xD
  10. Björk
    02.10.2008 15:58
    Björk
    Ściągaj wszystkie. Ma rację bytu. Instalowałam simsy siostrze i tylko ostatnią łatkę do dodatku i nie poprawiła błędów w poprzednich dodatkach
    Pozdro

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:59.