Wróć   TheSims.PL - Forum > Björk
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Björk i haughton
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 55
  1. haughton
    15.10.2008 19:08
    haughton
    Ty to robisz specjalnie! Zaraz tam wejdę i jak zacznę Cie poprawiać to zobaczysz!
  2. Björk
  3. haughton
    14.10.2008 10:53
    haughton
    "Ta strona była odwiedzona 9,000 razy. "

Widzisz, jakie mam wyczucie chwili? Piękny wynik.
  4. haughton
    07.10.2008 01:43
    haughton
    Zapomniałaś jeszcze walnąć pięścią w klawiaturę dla lepszego efektu. Chociaż może lepiej nie próbuj, maxis'owe tekstury mogłyby pospadać z mebelków.
  5. Björk
    06.10.2008 23:53
    Björk
    Jesteś gupi, Twoja mama ma krzywe nogi i nie potrafisz przyjmować krytyki
    Powinni Cię zbanować. KONIEC DYSKUSJI DZIECIAKU
    Ty po prostu nic nie rozumiesz
  6. haughton
    06.10.2008 22:25
    haughton
    Oczywiście, Wszędobylska nie mogła wyrazić oburzenia w temacie, to tu mi wlazła.
    A więc moja droga, podtrzymuję swoje zdanie - aczkolwiek masz rację - część obiektów wygląda dobrze. Ale są to nie tylko maxisy - np. Annie's modular sofa z MTS2 również prezentuje się przyzwoicie na zdjęciach u Woltuwy, i niektóre obiekty z 4esf... Dlatego właśnie dałem linka do zdjęcia lepszej jakości, żebyś miała porównanie.

P.S. A stojaki są obrzydliwe.
  7. Björk
    06.10.2008 21:50
    Björk
    NIE!!! NIE!!! NIE!!!
    temat zamknięty, a MUSZĘ napisać, że to q.... wygląda jak zeskanowany rysunek obszczany przez kota...
    Sztucznie, brak perekcji w wykonaniu... chociaż i tak, na zdjęciu, które pokazałeś o niebo lepiej niż u Woltówy
    No i jak kiepska karta graficzna, skoro maxistowskie rzeczy (zakładając, że Woltówa ma kiepską grafikę) wyglądają porządnie, a te z neta paskudnie...
    I nie pisz mi, że nie widzisz różnicy...

Porównaj tą Waszą piękną kuchnię z oknami: http://s233.photobucket.com/albums/e...ent=donk9y.jpg

haha, pewnie W. sobie ustawił tak, żeby maxis wygladał OK, a wszystko inne było blee??

I nie czepiać się mi tu uroczych stojaków z ubraniami One są SUPER
  8. haughton
    26.09.2008 21:45
    haughton
    No coś Ty, to twarda sztuka. Nic jej nie będzie. To i tak jest wersja okrojona - oryginalna żyrafa nie nadaje się niestety do pokazania na Forum. ;>
  9. Björk
    26.09.2008 21:43
    Björk
    Żyrafa Ci w końcu łeb rozwali i zdechnie...
    Dlaczego tak męczysz zwierzęta?
  10. haughton
    23.09.2008 16:54
    haughton
    Eh, było, minęło. Miałem swoje 5 minut i teraz znowu jedynym szatanem jest tinn.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:45.