Wróć   TheSims.PL - Forum > Gio
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Gio i Levkoni
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 58
  1. Levkoni
    07.09.2011 19:18
    Levkoni
    No właśnie na forum znalazłem tylko tyle, że trzeba ściągać nową wersję itd, ale ja mam wszystko zaktualizowane. Nie chcę słyszeć nawet o reinstalce! Tym bardziej, że wszystko przed Pokoleniami siostrze pożyczyłem. Ty też musiałeś reinstalować?
  2. Gio
    07.09.2011 18:59
    Gio
    sorry, że tak długo nie odpisywałem, ale nie miałem neta ^^
    No i co ze mnie za znawca CAW'u... Generalnie to był na forum już taki temat, na pewno znajdziesz (o ile już tego nie zrobiłeś, bo pisałeś do mnie prawie tydzień temu ). Wszak wg mnie i z tego co pamiętam, to chyba reinstalka Cię czeka wszego, co się zaczyna na The Sims
  3. Levkoni
    03.09.2011 20:44
    Levkoni
    Czołem! Słuchaj znawco CAW, mam wszystkie najnowsze łatki i ściągnięte kilka dni temu CAW z thesims3.com, czyli musi to być najnowsza wersja a mimo to pokazuje mi, że niezgodna z wersją gry, o co tutaj kaman wiesz może?
  4. Gio
    23.07.2011 15:03
    Gio
    Dziwna sprawa Chciałbym to sprawdzić, ale mam już pewne doświadczenia i naprawdę wolę nie ryzykować ;>
  5. Levkoni
    22.07.2011 19:56
    Levkoni
    No właśnie z to to samo, ja to ściągnąłem bo na forum angielskim pisało, że można edytować drzewo i myślałem, że da się zmarłego małżonka podpiąć ponownie gałęzią, ale chyba nic z tego bo o ile na wyedytowanym save mogę zmarłego podpiąć o tyle na normalnym nie, ale tego wyedytowanego nie mogę wczytać w ogóle Wiem, że awesomemod ma tak, że po śmierci małżonkowie się nie oddzielają, ale jak go wsadziłem do folderu mods to włączył się ekran ładowania w simsach i się nie ładował.
  6. Gio
    22.07.2011 12:05
    Gio
    Czyżby to było to samo co Neighborhood Workshop? To służy edycji miast bardziej pod względem mieszkańców. Nigdy nie próbowałem, z resztą i tak bym tego chyba nie ogarnął. A wg mnie narzędzie mało przydatne, przynajmniej dla mnie

Edit: Teoretycznie to samo co Nraas, z tą funkcją tylko, że od razu można "zapanować" nad całym miastem
  7. Levkoni
    22.07.2011 09:43
    Levkoni
    Znasz coś takiego jak edytor saveów? Znalazłem to cudo na jakimś forum anglojęzycznym i ponoć można nim zmienić dosłownie wszystko, ale jak jest w praktyce nie wiem bo się boję go użyć
  8. Levkoni
    18.07.2011 18:23
    Levkoni
    Ale na początku tego nie było W którymś dodatku tak się zrobiło
  9. Gio
    18.07.2011 11:33
    Gio
    Nikt chyba tego nie wie, ale za to wszyscy wiedzą, że jest błąd gry, którego raczej nie da się wyeliminować
  10. Levkoni
    17.07.2011 20:49
    Levkoni
    Ej no to może jak jesteś taki znawca to czy znasz rozwiązanie problemy w którym to po śmierci sima w drzewku genealogicznym widnieje portret jego ducha zamiast jego samego? Pytałem się już paru ludzi ale nikt nie wie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:01.