Wróć   TheSims.PL - Forum > Searle
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Searle i Gio
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 38
  1. Gio
    19.05.2011 16:07
    Gio
    No to się okaże
  2. Searle
    19.05.2011 15:38
    Searle
    Nie męczysz mnie Połączenie tych dwóch FSów jest super pomysłem.
    A jeśli chodzi o Georgię to jakoś nie mogę sobie jej wyobrazić w innej roli, niż oziębłej pani detektyw. Ale może czymś mnie zaskoczysz?
  3. Gio
    19.05.2011 15:09
    Gio
    Wybacz, że Cię tak dręczę, ale mam jeszcze jedno pytanie
    Co powiedziałabyś, gdybym zmienił zawód Georgii? Oczywiście na taki, w którym mogłaby się wykazać swoimi umiejętnościami
  4. Gio
    19.05.2011 15:02
    Gio
    No ale przecież ten pomysł jest wspaniały. Właśnie o to mi chodziło, żeby w jakiś sposób choć na kilka odcinków połączyć oba story. Jeszcze raz wielkie dzięki!
  5. Searle
    19.05.2011 14:54
    Searle
    Na serio Ci się podoba? Wiesz, ja nie chcę na Ciebie jakiegoś wpływu wywierać. Moim zdaniem powinieneś zrobić to po swojemu, tak jak Ty to widzisz. Oczywiście nie obrażę się jeśli skorzystasz z mojej sugestii, ale też nie będę się gniewać, jeśli nie skorzystasz
  6. Gio
    19.05.2011 14:50
    Gio
    ! To jest wspaniała, wspaniała, wspaniała i prześwietna myśl! Dzięki!
  7. Searle
    19.05.2011 06:47
    Searle
    Niepokornych, niestety, nie czytałam, więc nie mogę być tu obiektywna Bardziej obstawiałabym za II serią Georgii, która w jednym z odcinków rozwiązuję jakąś sprawę związaną z bohaterkami Twojego drugiego FS.
  8. Gio
    18.05.2011 13:55
    Gio
    Dzięki! Ale muszę jeszcze poznać Twoje zdanie na temat pewnych rzeczy, ok?
    Rozważałem, czy by nie połączyć Niepokornych i Georgii Roberts w jedno, nowe FS. Teoretycznie byłaby to druga seria N, Georgię by się jakoś tam wcisnęło Po prostu chce wiedzieć, co sądzisz o takim pomyśle
    I
  9. Searle
    17.05.2011 18:35
    Searle
    No, powiem, że ten pomysł mi się bardzo podoba. Rzeczywiście skupienie się na śledztwie jest lepsze niż na relacjach międzyludzkich.
    Już nie mogę się doczekać. Narobiłeś mi smaczku
    W takim razie weny życzę
  10. Gio
    17.05.2011 13:21
    Gio
    No szkoda, ale zabrnął w coś, co mi się już nie podoba Niepotrzebnie ściągałem tam Housa i próbowałem, żeby to było zabawne. Nast. FS z Georgią będzie bardziej skupiało się na śledztwach, niż na związkach prywatnych- których oczywiście też trochę będzie.
    Ponadto chce zastosować taki Sherlockowy sposób pisania: FS podzielone na odcinki (sprawy do rozwiązania), które będą podzielone na części. Bo skupianie się na jednej sprawie- jak to było w poprzedniej wersji- nie daje mi pola do popisu dla mojej wyobraźni. Raz akcja będzie na wodzie, raz na lądzie i biegunach- to jest właśnie to!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:09.