Konwersacja Pomiędzy magda_kaulitz i Bezimienna
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 38
-
Super jeszcze cos?? Chwalis sie co sluchasz?? Moze ja tez mam ci sie pochwalic co??
-
zaraz, co sobie zmyśliłam? w takich sprawach to nawet nie warto kłamać. coraz częściej słucham Vergessene Kinder bo zaczynam się powoli tak czuć. ale ciebie to wszystko śmieszy
-
Zmyśliłaś sobie to wszystko....
-
no faktycznie, wiele jest powodów do śmiechu w lęku przed tym że być może zostanę oddana do domu dziecka i ogólnie wywalona z domu.
-
-
no wow. że niby ja nie tłumaczę i nie biorę sobie piosenek th do serca. gdyby tak było to ja prawdopodobnie właśnie wędrowałabym sobie po zaświatach bo już bym nie żyła przygnieciona problemami i presją.
-
Ja w przeciwiństwie do ciebie bniorę sobie WSZYSTKIE piosenki TH do serca, a nwet tłumacze je i prowadze bloga o TH ;/
-
Wymowna jesteś że cholery można dostać. W takim razie nie będę zaczepiać wiecej Wielmożnej pani której wydaje się że jak ona lubi Billa to i wszyscy muszą. Jeszcze mi coś zrobi i co ja będę wtedy miała? (wzięłabyś sobie do serca niektóre piosenki Th. Może wtedy byś coś zrozumiała)
-
Może mam może nie mam. Nie twoja sprawa.
-
mój. Po prostu chcę sie dowiedzieć, a ty nie możesz odpowiedzieć jednym słowem, bo ci sie nie chce. -,-