Bo nawet w wakacje nie mam za dużo czasu - pracuję co dzień po 8h.
Ale w planach mam kolejne tematy z domami - dwa prawie skończone i jednak bryła - ta właściwie skończona, tylko jakoś ją zaprezentować i zdjęcia porobić. A co najgorsze mam kolejny pomysł na bryłę i nie mam się kiedy za to wszystko zabrać. Może teraz grę uruchomię, mam czas do 14...
A widzę, że nasz Jin pracuje nawet w trójce...?
Każde drzewo, każda roślinka z ogrodu, jaką znajdziesz Schody w salonie, pokrycia ścian w kuchni, cała sypialnia(+dekoracje), te kafelki(?) w łazience rodziców i skałki w ogrodzie
A które Cię interesują najbardziej? To poszperam. A tak ogólnie to ścągam skąd się da. Co mi się nawinie.
Spróbuj skonkretyzować swoją prośbę, a ja postaram się pomóc...
Heloł. Taki efekt zrobiłem w programie do edycji grafiki rastrowej Gimp. Tu masz linka http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...655&GIMP+2.6.6 . A ty mógłbyś mi podać strony, z których ściągasz te fajne dodatki z neta, najbardziej te z projektu ''Soffio di freschezza – powiew świeżości…'' ?
Hejka!
Mam prośbę...
W domu "Sopro de Primávera" użyłeś fajnego tricku na świecące po oczch słońce. Mógłbyś mnie poinformować jak się to robi albo odesłać do odpowiedniego tematu?