Wróć   TheSims.PL - Forum > Panna Lawenda
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Panna Lawenda i aneurysm
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 118
  1. Panna Lawenda
    02.12.2011 18:43
    Panna Lawenda
    grasz na pianinie i gitarze... zawsze chcialam grac na jakims instrumencie no :C zawsze marzylam o skrzypcach HEH!
    kochasz fizyke, powiadasz. hm, w gimnazjum tez kochalam, teraz nie wiem, na razie powtarzamy material, zobaczymy jak pojdzie dalej >D
    hehe, mnie w gimnazjum tez nie lubili (W LICEUM NIE WIEM, MOZE TEZ, ALE NA SZCZESCIE TEGO NIE OKAZUJA XDDD)
    mowie ci, gimnazjum to byl chyba najgorszy okres w moim zyciu :{
    liceum jest bajeczne pod wzgledem ludzi, tylko duzo nauki.
    NIENAWIDZE CHEMII, hehe, wiesz, jednak poszlam do klasy biologiczno chemicznej COZ, i nie powiem bym byla zadowolona... ale nie, sorry, jestem zadowolona, ze poszlam do tej szkoly, mam fajna przyjaciolke III jest tam taki fajny chlopak >DDD (TAK, MUSIALAM TO POWIEDZIEC! XDD)
  2. aneurysm
    23.11.2011 18:27
    aneurysm
    Cześć, cześć! A no racja, dawno, dawno..
    Życie się zmieniło, jest trudniejsze, bardziej daje kopa. Ale ludzie wspomagają - pomimo tego, że ludzi nie lubię.
    Rysuje dalej, gram na gitarze, pianinie..
    Zajmuje się szkołą, roboty jest dużo, tym bardziej, że ja już mam koniec pierwszego semestru.. Ale kocham fizykę!
    Oglądam ostatnio mange/anime a dokładnie.. Death Note! Uwielbiam L!
    Poza tym słucham Shining - black metal.
    Jestem zła, wredna, ubrana na czarno i chodze w glanach.
    Ludzie w klasie mnie nie lubią, bo się dobrze ucze.. Hihi
  3. Panna Lawenda
    23.11.2011 09:58
    Panna Lawenda
    BOZE, CZILUSIU >

co u ciebie slychac? >D
    ale dawno nie gadalysmy.
    musisz sie rozpisac koniecznie, pomysl, ze piszesz rozprawke na conajmniej tysiac slow >D
    ofc, zartuje. NO CHYBA, ZE CHCESZ, wcale bym sie nie pogniewala >D
  4. aneurysm
    10.08.2011 12:05
    aneurysm
    przepraszam, że odpisuje dopiero teraz ale ostatnio wcale nie wchodziłam na forum.. siedze na Mazurach, niedługo wracam do domu, już koniec wakacje ale lipa co? ;(
    na razie bedę czytać ludzi lodu, dopiero zaczynam ;D
    mam gg : 5698859
    pozdrawiam serdecznie
  5. Panna Lawenda
    31.07.2011 19:26
    Panna Lawenda
    awww, uczennica maga od trudi canavan? koniecznie musisz przeczytac tez trylogie czarnego maga! jest G E N I A L N A!
    i omg, wez, tez chce jechac na wakacje, nawet wiem gdzie, ale nie wiem czy to sie uda, raczej watpie.
    i poza tym mam dola :c
    masz gg ^^?
  6. aneurysm
    28.06.2011 12:44
    aneurysm
    a no to spoczko ;D
    ja ogolnie chemie lubie, na wakacje wzielam sobie ksiazke z chemii zeby ja przerobic ;3
    fizyka tez spoczko, ale tak mnie nie ciagnie.
    a ja juz akurat wiem, ze jestem przyjeta, na wejsciu mi powiedzieli wiec mma z glowy. w nowej szkole nie znam zadnych ludzi, tylko jedna dziewczyna ktora ze mna idzie to taka znajoma twarz.. ale z tegop akurat sie ciesze, o to mio chodzilo. wiesz zaczynam na nowo, zmieniam znajomych, nie chce tamtych -,-
    pozdrawiam serdecznie z Mazur, jestem wlasnie tutaj w biblkiotece, ( znowu jak rok temu ) i nie wiem ile jeszcze razy tu przyjde na kompa.
    wczoraj czytalam fajna ksiazke ( Century - Ognisty pierścien) dzisiajn wypozyczylam, kolejne 3 ksiazki z tej sagi. przeczytam, za kilka dni oddam.
    a w roku szkolnym czytalam "Uczennica Maga". Obszerna ksiazka, ale szybko sie ja czyta. Polecam!
    Bye, trzymaj sie
  7. Panna Lawenda
    23.06.2011 10:46
    Panna Lawenda
    och, komers!
    ja mialam tez niedawno, ale na koniec gimnazjum, tyle, ze nie bylam XD
    a szkole juz wybralam, znalazlam taka, ktorej kierunek mi odpowiada, bo jest ponoc sama biologiczna, bez rozszerzonej chemii, tylko w drugiej klasie sie wybiera czy chce sie rozszerzona chemie czy fizyke, takze z pewnoscia wybiore fize, bo mam czwore z niej na koniec :3
    ogolnie oceny nie najgorsze, tylko jedna troja (chemia), trzy piatki (biologia, technika, plastyka) i reszta same czwory. no coz, rodzice sa nawet zadowoleni, przynajmniej jest lepiej niz w zeszlym roku :3 bo mialam 3,9, a teraz zdaje sie cos powyzej czterech :3
    ale egzaminy, omg, nie jestem zadowolona x__x mialam 95 punktow na 150. angielski mi poszedl najlepiej, ale sie nie liczy! :C dopiero od zeszlego roku. swinie, no!
    tak bym chciala sie dostac, ale sie boje, ze jednak nie :C
    a 1 lipca bedzie juz wiadomo, gdzie sie dostalam
  8. aneurysm
    10.06.2011 19:11
    aneurysm
    a cześć cześć 333333
    to fest mega lipa. ej twoja mama powinna zaakceptować twoj wybór, w końcu to ty się będziesz uczyć. pogadaj z nią jeszcze. a ja teraz miałam 3dniową wycieczkę do warszawy w ramach komersu. bylo swietnie, dobrze sie bawilam. no ja juz gim mam wybrane i jestem przyjeta, a do liceeum chce isc artystycznego
  9. Panna Lawenda
    10.06.2011 16:29
    Panna Lawenda
    czesc i czolem! XD
    co u ciebie? :333
    dawno smy nie gadaly, och, ja juz po egzaminach, omggg, wez, zle poszly, niby mam dobre oceny, ale egzaminy byly cooozzz :CCC
    a teraz zastanawiam sie do jakiego liceum pojsc, mam wybor, ale matka chce, zebym poszla do innego, a ja tez chce do innego, tylko ona sie nie chce zgodzic, bo tam jest niski poziom. a ja chce tam isc, bo jest swietny kierunek, biologiczno-geograficzny. A ja niby bym poszla do tego co ona chce, ale tam jest biologiczno-chemiczny, a ja z chemii jestem potwornie kiepska :C
    takze nie wiem jak to bedzie, no a juz trzeba do 20 podania dostarczyc zdaje sie :C
    ughh, nie wiem co mam wybrac :c
  10. aneurysm
    21.02.2011 14:51
    aneurysm
    u mnie tez pusto -,-
    faaaaaaaaaaaaaaak, ja chce isc na studia .
    potem wykladac na studiach <69
    albo podrozowac

magia świąt i akademiku.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:39.